Bærekraft nivå 1
Gratis frokost‎

Yasawa Homestays

Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
4 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Slå klassiske turiststeder, opplev ekte Fiji! Et autentisk gjestgiveri i en pulserende, ekte fijiansk landsby. Bungalower ved stranden på upåklagelige hvite sandstrender, kajakker og surfebrett er tilgjengelig i landsbyen. Kupert og frodig interiør utmerket for fotturer.

Du kan gjerne streife rundt i landsbyen, sosialisere og spørre alt du trenger hjelp til.

ALLE PRISER INKLUDERER 3 RIKTIGE MÅLTIDER PER DAG FOR ALLE GJESTER I DIN RESERVATION. BÅDE HENTES OG BRUKE AV EN LITEN GLASSFIBERBÅT FRA DIN FERJE TIL NAVOTUA VILLAGE ER INKLUDERT I PRISER (verdt ca. 140 FJD).

Tropisk frokost serveres ute på et bord i skyggen, med utsikt over havet og naboøyene. Lunsj og middag arrangeres hver dag av en annen familie i landsbyen. Dette er en perfekt sjanse til å bli kjent med alle i denne lille vennlige og alltid lerende landsbyen. Samhandle, lær, slapp av - alt lokalt. Hint: ikke gå glipp av vennlige kava-økter om kvelden.

Flash toalett og dusj er rene. Strøm er ikke tilgjengelig, men det er mulig å lade dine mobile enheter i forsamlingshuset som har solcellepanel.

Standard fijiansk landsbyetikett gjelder også i landsbyen vår.

BESØKENDE MÅ PRESENTERE SEVUSEVU (en kava-rot) til landsbysjefen ved ankomst.

Du kan få en kava-rot på hvilken som helst markedsplass på Fiji-fastlandet, muligens til og med i Denarau Marina.

På Yasawa-øyene er kava mye dyrere og ikke alltid tilgjengelig.

Vennligst ikke bruk solbriller eller hatter i landsbyen. Kvinner bør være anstendig kledd mens de er inne i landsbyen. I så måte regnes ikke stranden som en del av landsbyen. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Fasiliteter

  • Gratis

    • Gratis frokost‎
  • Mat og drikke

    • Tilgjengelige måltider