Gratis wifi‎
Gratis frokost‎

B&B La Costa

Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
14 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

La Costa Bed & Breakfast står på nordsiden av bakkene til Montecassino, en vakker bolig omgitt av grønt middelhavskostland: stikkende pærer, almer, oliventrær og agaver. Ligger kun 900 meter fra Cassino sentrum, har den to komfortable og smakfullt innredede loftsrom med oppvarming.
BADET, DELT AV DE TO SOVEROMENE, har dusj og hårføner.
Arte povera (vanlig kunst) møbler i heltre behandlet med bivoks.
Dører og karmer i kastanjetre.
Sengetøy og håndklær av naturlig bomull, vasket med økologiske vaskemidler; Linea Mediterranea bad-dusjsett laget av Fratelli CARLI.
Fellesområdet inkluderer et frokostrom med en koselig stue hvor gjestene kan lese bøker om historien til Cassino (på engelsk, tysk, fransk og italiensk), og det er en liten hage. Kontinental frokost med mat nøye tilberedt i samsvar med regionale lover; biologisk mat på forespørsel.

'La Costa' av Cassino var åstedet for det blodigste slaget i andre verdenskrig; tusenvis av soldater mistet livet her i den bitre vinteren 1943-44.
Stedet er derfor en sann vugge for historien til Cassino og dets folk.
Det er historiske fotografier i huset, og vi fikk ekstraordinær og ekstremt sjelden dokumentasjon om slaget ved Cassino - i farger og i svart-hvitt -
Aldri publisert bilder av La Costa, Via Caira, Montemaggio, San Silvestro og andre deler av Cassino, under andre verdenskrig.
Enkle og spontane vitnesbyrd fra soldater som hadde et personlig kinokamera i sekken.
De gir en original og svært moderne tolkning av en dramatisk side i Cassinos historie, fortsatt akutt aktuell i dag.
Upubliserte bilder av innvielsen av Cassino-Montecassino-vognlinjen i mai 1930 og innvielsen av Mostra del Lavoro italiano i juni 1929 - (Cinecitt Luce Spa)Tilknyttet TCI (touring club italiano) 2013-bruk av garasje for motorsykler og sykler

-bruk av verksted for motorsykler og sykler

- skytteltjeneste med fiat panda 4x4 fra jernbanestasjonen til b&b.

- Følgende tjenester er tilgjengelig mot et pristillegg:

- sykkelutleieGuidede turer (Cicerone Guide Centre) gitt av kunsthistorikere eller språkkandidater som er autorisert til å utøve yrket med provinsiell tillatelse; men deres enestående egenskaper er vennlighet og høflighet. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis frokost‎
  • Sengetøy inkludert
  • Gratis parkering
  • Gratis wifi‎
 • Underholdning

  • DVD-er
  • Wi-Fi