Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

Beskrivelse av overnattingssted

Hotellet vårt ligger i det nye Amman sentrum i Abdali-distriktet.
Vi har enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og sovesaler. Alle rommene våre er rene og komfortable og har tilknyttede bad (noen har bare kaldt vann, men varm dusj er tilgjengelig gratis 24 timer i døgnet på et spesielt bad).

Varmt og kaldt vann, sentralvarme, klimaanlegg og satellitt-TV er tilgjengelig. Vi tilbyr også GRATIS trådløst internett og muligheten til å sjekke e-posten din på våre datamaskiner.

Vi tilbyr forskjellige rom med forskjellige tjenester og priser - starter så lavt som 3JD!
DETTE ER FOR MYE FOR DEG? SJEKK VÅRE TILBUD OG KALL TERNINGER ELLER ARMBRYDDING MED RESEPPSJONEN VÅRE FOR Å SENKE PRISEN :)

Slapp av på taket og nyt den fantastiske utsikten.
Kom og nyt oppholdet i de billigste rommene Amman har å tilby!

Våre ansatte er klare til å hjelpe deg og gi deg all reiseinformasjon og veibeskrivelse du måtte trenge under ditt opphold her! Vårt kontor for hotellturarrangører er et av de mest profesjonelle i Jordan, og ekspertene på dette feltet har organisert turer til de mest interessante stedene i Jordan i mer enn 21 år.

Vi ser frem til å ha deg her!

JORDANETURER
Det er vår glede å presentere for deg vårt spesialtilbud gjennom våre profesjonelle eksperter innen turorganisering i Jordan. Med mer enn 25 års erfaring med å forberede og organisere turer rundt Jordan. De konvensjonelle veiene som de andre bruker i sine reiseledere er helt forskjellige fra oss, da vår erfaring med å oppdage de naturlige veiene gjør det utfordrende og interessant eventyr, som gjør turen din til noe spesiell. Programmet er ni dager; Du kan imidlertid mikse og matche alle de følgende segmentene for å passe til timeplanen din.

NORD FOR JORDAN
Det er en veldig spesiell måte å begynne å oppdage nord for Jordan på, da vi gjør det i en stil som tilsvarer kongens motorvei.

Vi starter turen fra Amman rundt klokken 08.00 på vei til Jerash, den romerske byen. Dette er den første tommelen i programmet vårt som vil ta oss rundt 45 minutter å nå fra Amman. Vi vil bruke mellom en til å slepe timer ved Jerash, og deretter besøker vi Ajloun-slottet for å nyte dens fantastiske islamske dekorasjoner over åsene. derfra kan du se Jordanelven og Palestina også. Etter å ha tilbrakt rundt en halv time drar vi til Bella for å besøke mange gamle kirker med praktfulle dekorasjoner som viser de romerske historiske tomlene, deretter til åsene i Umm Qais, det napateiske historiske stedet. En veldig interessant tanke: du vil stå i Jordan og samtidig se de andre slepegrensene foran øynene dine, de syriske og de israelske grensene som gir en unik opplevelse i tillegg til at du bare er noen få skritt unna Jolans syriske høyder og Tabriasjøen i Israel. Derfra tar vi vanligvis en spesiell vei etter å ha besøkt den syriske Hemma (varmt kildevann) som grenser til Al-YArmok-elven som renner inn i Jordan-elven og den israelske grensen.
Vi drar tilbake til Amman og tar en annen vei som gjør det til en sirkelvei.

ØRKENSLOTT
Det pleide å være rundt ti slott, men etter jordskjelvet som skjedde i Jordan står bare en femtedel av dem fortsatt. Turen vår starter rundt 08:00 med kurs fra Amman.
1) Qasar halabat 2) Hammam Al Sarah
3) Al-kharaneh slott 4) -Amra slott
5) Al-azraq slott (Lawrence of Arabia-palasset)
Besøkende vil nyte å besøke disse slottene i ørkenen. De ligger sentralt til tre grenser (Jordan-Saudi-Arabia-Irak)
Det er en trygg og rolig tur. Vi kommer tilbake til Amman ved slutten av dagen.

SØR FOR JORDAN
(PETRA/ WADI RUM & AQABA)
Det er tre respektfulle måter å gjøre turen på
– Ørkenveien
- Wadi Araba nær de israelske grensene
- Kongens motorvei
KONGENS MOTORVEI
Det er mange selskaper og reisebyråer som organiserer denne typen reise på en dag. Vårt firma gjør imidlertid denne turen i slepetapper.
Den første dagen: Fra Amman til Madaba for å se mosaikkene og besøke kirkene, spesielt Saint George-kirken som har et gammelt kart over mer enn 1500 år gammelt som representerer Midtøsten, deretter til Nebo-fjellet. Hvis om tillater det, vil vi kunne se Jerusalem, Jeriko og Dødehavet. Etterpå skal vi ned for å besøke dåpen. Deretter til Dødehavet for å nyte det salte vannet og gjørmemasken.

KONGENS MOTORVEI NESTE DAG
Den andre dagen: Start fra Amman for å fullføre kongens motorvei til Madaba uten å stoppe. Vi stopper i Mekawer for å besøke (Salome-alteret) hvor hun lurte Johanna. Deretter til umm al rassas og til wadi al mujib som kalles den jordanske canyon. Dette er et fantastisk sted å nyte den interessante naturlige utsikten over innsjøer, varmtvannsfall og åser som egner seg for fotturer. Det er en unik mulighet for camping og fotturer. Lengden av dalen ca 35 km.
Etter det vil vi gå opp for å besøke Kerak slott for å få litt hvile og kan ta lunsj etter besøkendes ønske.
Deretter til wadi al hissa for å se en annen liten canyon, så drar vi gjennom Taffela by for å hvile på Danna som er mer enn 1700 meter høy. Den er full av ærbødige typer ville livsskapninger, planeter, blomster, sommerfugler og den mest fantastiske unike blomsten kalt svart iris. Vi vil vente på den mest interessante overraskelsen av hele solnedgangen.
Alle de andre arrangørene var ikke interessert i å se solen gå ned, selv om det er virkelig flott når du ser solen gå ned i en vertikal engel. Samtidig kan du lytte til stillhetens stemmer rundt deg som ikke kunne høres noe sted i verden. Deretter går vi ned for å besøke al shouback-slottet og på slutten av dagen kommer vi til wadi mousa for å overnatte.
PETRA
Å besøke Petra bør ikke gå glipp av, siden det er en gang i livet opplevelse og har blitt ansett som et av verdens mest fascinerende steder.
Vanligvis er det en hel dagstur. Vi er imidlertid i stand til å kondensere det til en fem timers tur og sørge for at du har sett alt som kan sees og gjøres. På slutten av dagen kjører vi til wadi rum.
WADI RUM
Du vil sove i den åpne ørkenen i en beduinsk grunnsetning på wad rum, da det er en fantastisk opplevelse du aldri vil glemme.
Dagen etter inkluderer valgene dine å kvitte seg med en kamel ved å følge trinnene til Lawrence of Arabia eller firehjuling og oppdage ørkenen og dens magi. Du kan starte med å gå monstrenes åser gjennom våre spesialorganiserte turer.
Etterpå fortsetter vi til Akaba og Rødehavet hvor vi slår oss ned.
AQABA
Aqaba ligger bare 40 km unna wadi rum. Vi kan bruke opptil slepetimer på å besøke byen og ha gratis shopping. Deretter kan du forberede deg på å gå gjennom et nytt eventyrdykking i det fantastiske Read Sea-vannet og korallrevet kjent som himmelen for dykkere og oppdage de storslåtte sjødyrene. Vi skal overnatte der. Dagen etter skal vi tilbake til Amman gjennom sirkelveien vår gjennom og ved Wadi Araba. Du vil se Wadi al Mujib og nyte utsikten over bunnen der du vil se vannet renne inn i Dødehavet. Da vil du ha valget mellom å gå tilbake til flyplassen direkte eller til Amman som du vil.
AMMAN FRI BYTUR
Vårt firma tilbyr besøkende opptil slepefrie timer for å besøke Amman, det romerske teateret og slottet, inkludert kong Abdullah-moskeen.
Etter en lang diskusjon mellom selskapets eksperter og partnere kom vi til en endelig avgjørelse som vi prøver vårt beste for å gjøre den tilgjengelig for hver eneste utflukt med tanke på forskjellene mellom mennesker, så for å gjøre drømmene dine til virkelighet er det vår glede og gå hjem spar og glad får oss til å fortsette å love deg å gjøre jobben siden den kun tegnes av dine egne hender
PRISER
- Opptil tre personer eller færre, 20 JD per person per dag.
- Fire personer og opptil ti 15, JD per person per dag.
- Spesielle rabatterte priser for studenter: 10 JD per person per dag.

Ovennevnte program er ikke obligatorisk eller et must. Du kan velge steder, tider og type tur du ønsker å ta. Vi er klare til å imøtekomme din interesse slik du synes det passer.
Våre ansatte og ansatte er klare til å gi deg all slags informasjon du måtte trenge, ikke bare angående Jordan, men om alle de omkringliggende landene via våre partnere i Syria, Libanon og Egypt og klare til å stå til tjeneste 24 timer i døgnet 7 dager i uken.
VÅRE TJENESTER
1- Gratis internettilgang
Henting og avlevering på 2 flyplasser for 15 JOD.
3-bilutleietjeneste.
4-Terapeutiske turer.
5-hotellreservasjoner.
6-Medisinsk turisme og omsorg.
7-Vitenskapelige turer for skoler og universitetsstudenter.
8-religiøse turer.
Vårt firma er fullstendig forsikret og sjåførene våre er eksperter. Deres glede er å gjøre sitt beste for å gjøre ditt yrke hos oss komfortabelt, fantastisk og trygt
Prøv oss, vi sender deg hjem med de mest uforglemmelige minnene i livet ditt. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

3.1
Rangering
233 anmeldelser
 • Sikkerhet
  2
 • Sted
  10
 • Personale
  2
 • atmosphere
  2
 • Renslighet
  2
 • Verdi for pengene
  2
 • Fasiliteter
  2

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

3.1
Rangering
19.5.2023
Dont be fooled by the fake reviews. I barely entered reception before leaving to find somewhere else (at 1AM!!)
vis mer
Mann, 25-30
9.1
Fabelaktig
13.11.2022
Very well priced and the staff are lovely. They will go above and beyond to make sure you feel welcome and looked after. They are super happy to give you advice on the country and how best to go about travel here and will help organise any and everything you could possibly need.
vis mer
Kvinnelig, 18-24
10
Fabelaktig
21.10.2022
Jaber and Odai are very nice and helpful people they made my stay very enjoyable.
vis mer
Mann, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Gratis internettilgang
 • Generelt

  • Rullestoltilgang
  • Svømmebasseng
  • Frokost er ikke inkludert
  • Air condition
  • Parkering
  • Utendørs svømmebasseng
  • Haardrogers
  • Safe
 • Tjenester

  • Vaskeritjenester
  • Flyplasstransport
  • Oppbevaring av bagasje
  • Faksservice
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Restaurant
  • Te / Kaffe fasiliteter

Flere hotels i Amman