Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Konferanse- og tilstelningsfasiliteter tilgjengelig for alle anledninger med full catering på forespørsel. Resepsjonen har en rekke tjenester tilgjengelig for å hjelpe dine forretningsbehov, skanning, fotokopiering og utskriftsfasiliteter. Black Rock Inn er det nyeste motellet i Blackwater og kan skilte med 72 moderne enheter med en restaurant på stedet som tilbyr en rekke spisestiler og moderne bistro og bar.

Et utmerket stoppested for de som skal lenger vest, vi tilbyr utmerket overnatting, deilig mat og en inngang til den lokale kullgruveindustrien. Gruveturer gjennomføres til Jellinbah Mine og BMA Blackwater Mine ukentlig. De er små gruppeturer og en utmerket måte å forstå åpen gruvedrift. Township tilbyr et lite kjøpesenter og et fantastisk svømmesenter med oppvarmede bassenger og OL-kvalifiseringsfasiliteter.

Black Rock Inns retningslinjer og betingelser

- Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet den første natten av oppholdet.
- Innsjekking fra kl. 14.00 til 19.00
- Utsjekking kl. 10.00.
- Betaling ved ankomst med kredittkort, debetkort og kontanter. Vær oppmerksom på at dette overnattingsstedet kan forhåndsgodkjenne kortet ditt. American Express kredittkortavgift = 2,75 %.
- Skatter inkludert.
- Frokost inkludert.

Generell

- Resepsjonens åpningstider:
Mandag-fredag: 7:00 - 19:00.
Lørdag og søndag: 9.00 - 17.00.
- Ingen portforbud.
- Ikke røyk.
- Ingen aldersbegrensning.
- Maksimalt opphold på 14 dager. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter