Gratis wifi‎

Yugo Explore - Highfield Park

Gratis avbestilling Bestill mer enn 15 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.7
Fabelaktig
2 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Yugo Highfield Park ligger 1,2 km fra Glasnevin Cemetery Museum, og tilbyr innkvartering med en felles stue, en hage og en døgnåpen resepsjon. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt.

Alle boenhetene har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken, slik at du kan tilberede dine egne måltider. Alle soverommene har eget dusjrom.

Helt ny i januar 2020, Highfield Park er en campusinnkvartering i Dublin med mye grøntareal! Det er svært nær TUDs Grangegorman Campus (en tre minutters gange unna) og Trinity College.

Campus tilbyr en rekke valgmuligheter, fra tomannsrom til ensuiter, studioer til porthus og rekkehus, noe som lar deg skjemme bort. Å bo her vil bety at du også har tilgang til et treningsrom og studio på stedet, studierom, felles kjøkken, kinoområde og til og med en utendørs tursti og grillområder.

Du vil også ha en ideell beliggenhet bare en 5-minutters spasertur fra et LUAS-stopp – praktisk!

Yugo Highfield Parks retningslinjer og betingelser:

Avbestillingsregler:
Refunderes: 14 dager før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet for hele oppholdet.
Ikke-refunderbart: Ved avbestilling eller manglende oppmøte vil du bli belastet for hele oppholdet.

Innsjekking fra kl. 15.00.
Sjekk ut frem til kl. 10.00.

Betaling med kredittkort/debetkort (kun Visa/Mastercard/American Express).
Skatter inkludert.
Frokost er ikke inkludert.

Generell:
24 timers resepsjon.
Ingen portforbud.


Bestillingsvilkår og -betingelser

Generell

Disse vilkårene og betingelsene er mellom og skal binde eiendomseieren eller forvalteren ("vi", "oss" og "vår") og feriegjestene som bestiller eiendommen vår ("eiendommen") gjennom Yugo (hver en "bestilling") ”). Referanser til "du" eller "du er" er referanser til personen som foretar bestillingen og alle medlemmer av partiet. Enhver bestilling er underlagt vilkårene og betingelsene. Vår bekreftelses-e-post inneholder hele avtalen mellom oss og deg og danner grunnlaget for avtalen din med oss, så les dem nøye. Ingenting i disse vilkårene og betingelsene påvirker dine vanlige lovfestede rettigheter.

Foreta din bestilling

Bestill et rom hos oss ved å foreta betalingen spesifisert i det første tilbudet du har fått av oss ("tilbudet"). Bestillingen skal foretas, og disse vilkårene og betingelsene trer i kraft når hele betalingen er mottatt av Yugo og du har mottatt en e-post fra oss som bekrefter bestillingen og inkluderer avbestillingsreglene (som nedenfor). Alle bestillinger krever at du foretar alle betalinger i sin helhet på bestillingstidspunktet. Du bør nøye sjekke detaljene i tilbudet eller bestillingsskjemaet før du foretar noen betaling til Yugo angående bestillingen din, samt e-postbekreftelsen og informere oss umiddelbart om eventuelle feil eller mangler.

Betaler for din bestilling

Alle betalinger bør gjøres på bestillingstidspunktet. Hvis du ikke klarer å foreta betalingen til oss i sin helhet og i tide, har vi rett til å behandle bestillingen din som kansellert av deg, og avbestillingsreglene (som nedenfor) skal gjelde.

Hvis du kansellerer eller endrer bestillingen din

Hvis du trenger å kansellere eller endre bestillingen din, må du skrive til oss eller sende oss en e-post så snart som mulig. En kansellering eller endring trer ikke i kraft før vi mottar bekreftelse fra deg. Avbestillingsreglene som er beskrevet i e-postbekreftelsen ("Avbestillingsregler") gjelder for bestillingen din, og Yugo vil refundere eventuelle beløp som du har til gode i henhold til de avtalte avbestillingsreglene. Hvis: en eventuell balanse som kreves av deg ikke betales innen tidsrammene som er angitt i avbestillingsreglene, eller du ikke ankommer eiendommen innen 24 timer etter ankomsttid uten å varsle oss, så har vi rett til å behandle din bestilling som å være kansellert av deg og avbestillingsreglene skal gjelde.

Hvis vi kansellerer eller endrer bestillingen din

Vi forventer ikke å måtte gjøre noen endringer i bestillingen din når den er avtalt mellom deg og oss, men noen ganger oppstår det problemer og vi må gjøre endringer eller, veldig av og til, kansellere bestillinger. Hvis dette skjer, vil vi kontakte deg så snart det er praktisk mulig og informere deg om kanselleringen eller endringen av bestillingen din. Hvis vi kansellerer bestillingen din, refunderer Yugo deg eventuelle gebyrer du allerede har betalt til Yugo. Vi vil imidlertid ikke være ansvarlig for å refundere deg for eventuelle gebyrer du måtte ha betalt til en tredjepart i forbindelse med bestillingen din (inkludert, uten begrensning, avgifter for reise, underholdning, aktiviteter eller forsikring).

Eiendommen

Du kan ankomme eiendommen etter det tidspunktet som er spesifisert av oss på ankomstdatoen for bestillingen din, og du må reise innen det tidspunktet som er spesifisert av oss på avreisedatoen vi gir deg. Vi vil gi deg beskjed om disse tidspunktene skriftlig i forkant av oppholdet. Hvis ankomsten din blir forsinket, må du kontakte personen hvis detaljer er oppgitt på e-postbekreftelsen, slik at alternative ordninger kan gjøres. Hvis du ikke gjør det, kan det hende du ikke kan få tilgang til eiendommen. Hvis du ikke ankommer innen middag på dagen etter ankomstdatoen, og du ikke informerer kontakten om din forventede sene ankomst, kan vi behandle bestillingen som kansellert av deg, og vi er ikke forpliktet til å refundere deg for allerede avgifter. betalt til oss. Se avbestillingsreglene for mer informasjon.

Dine forpliktelser

Du samtykker i å overholde reglene som er angitt i enhver eiendomshåndbok på eiendommen og alle andre forskrifter som er rimelig spesifisert av oss fra tid til annen, og sørge for at de overholdes av alle medlemmer av ditt parti. Du samtykker i å holde og forlate eiendommen og møblene, inkludert gjenstander som kjøkkenutstyr, servise og glass rene og i god stand (som kan leveres). Du samtykker i å ikke forårsake skade på vegger, dører, vinduer eller andre deler av eiendommen, og heller ikke gjøre noe som med rimelighet kan anses å forårsake sjenanse eller irritasjon for oss eller andre beboere av tilstøtende eller nærliggende eiendommer. Vi forbeholder oss retten til å belaste gjestene med kostnadene for å utbedre skader forårsaket av gjestens bevisste, uaktsomme eller hensynsløse handling på eiendommen eller strukturen. Skulle denne skaden oppstå etter at gjesten har reist, forbeholder vi oss retten til å belaste gjestens kreditt-/debetkort eller sende en faktura på beløpet til den registrerte adressen.
Vi vil imidlertid gjøre vårt ytterste for å utbedre eventuelle skader internt før kontraktsspesialister utfører reparasjonene, og vil derfor gjøre vårt ytterste for å holde eventuelle kostnader som gjesten vil pådra seg på et minimum. Du godtar å ta alle nødvendige skritt for å beskytte din personlige eiendom mens du er på eiendommen. Du godtar å sikre at hvert medlem av partiet ditt er dekket av omfattende reiseforsikring (inkludert kansellering, flyforsinkelser, tap og skade på bagasje og annen eiendom) og helseforsikring (inkludert evakuerings- og hjemtransportdekning). Du kan ikke tillate flere personer å bo på eiendommen enn det som er uttrykkelig autorisert, og du kan heller ikke endre sammensetningen til festen i vesentlig grad under oppholdet på eiendommen, og du kan heller ikke ta med kjæledyret ditt inn i eiendommen med mindre det er gitt skriftlig tillatelse fra oss på forhånd. Hvis du gjør det, kan vi nekte å utlevere eiendommen til deg, eller kan kreve at du forlater den. Vi vil behandle noen av disse omstendighetene som en kansellering av bestillingen av deg, og vi er ikke forpliktet til å refundere deg for eventuelle gebyrer som allerede er betalt til oss under disse omstendighetene. Eventuell refusjon vil skje etter eget skjønn. Du samtykker i å gi oss eller en representant for oss tilgang til eiendommen til enhver rimelig tid under oppholdet for nødvendige reparasjoner, i en nødssituasjon eller for å sikre at du overholder denne bestillingskontrakten.

Klager

Alt har blitt gjort for å sikre at du får et hyggelig og minneverdig opphold hos oss. Hvis du imidlertid har noen grunn til å klage, må utbedringstiltak iverksettes så snart som mulig. Du må kontakte oss hvis det oppstår problemer slik at det kan løses raskt. Det er ofte ekstremt vanskelig (og noen ganger umulig) å løse problemer på riktig måte med mindre vi blir varslet umiddelbart. Diskusjon av kritikk med oss ​​mens du bor på eiendommen vil vanligvis gjøre det mulig å rette opp eventuelle mangler umiddelbart. Spesielt kan klager av forbigående karakter (for eksempel angående klargjøring eller oppvarming av eiendommen) umulig etterforskes med mindre de er registrert mens du bor på eiendommen. Hvis en klage ikke kan løses i løpet av ferien, må du skrive til oss eller sende oss en e-post med alle detaljer innen 28 dager etter slutten av bestillingen.

Ansvarsgrense

Vårt maksimale ansvar for tap du lider som følge av at vi opptrer i strid med disse bestillingene er strengt begrenset til beløpene vi mottar om bestillingen din. Vi skal ikke være ansvarlige for tap som ikke er en forutsigbar konsekvens av at vi bryter disse vilkårene og betingelsene. Tap er forutsigbare der de kan tenkes av deg og oss på det tidspunktet din bestilling bekreftes av oss. Din bestilling gjøres som en forbruker for en ferie, og du erkjenner at vi ikke vil være ansvarlige for eventuelle forretningstap, uansett hvordan du lider eller pådrar seg. For å unngå tvil skal ikke Yugo være ansvarlig overfor deg eller ansvarlig for: eventuelle problemer mellom deg og oss angående bestillingen; enhver svikt i noen betalinger på grunn av svikt i en betalingsløsning levert av en tredjepart; og avvisning av enhver betaling fra en tredjeparts leverandør av betalingsløsninger. Dette utelukker eller begrenser ikke på noen måte vårt ansvar for død eller personskade forårsaket av vår uaktsomhet eller for uredelig uriktig fremstilling; eller for enhver sak som det ville være ulovlig for oss å ekskludere eller begrense, eller forsøke å ekskludere eller begrense, vårt ansvar.

Diverse

Du kan ikke overføre bestillingen din eller noen rettigheter og ansvar i henhold til disse vilkårene og betingelsene til noen annen person uten vårt skriftlige samtykke. Hvis noen del av disse vilkårene og betingelsene på noe tidspunkt anses for å være uhåndhevbare av en eller annen grunn i henhold til gjeldende lov, skal den delen anses som utelatt, og håndhevbarheten til de resterende delene skal ikke på noen måte påvirkes av denne utelatelsen. Disse vilkårene og betingelsene, sammen med avbestillingsreglene og vår bekreftelses-e-post inneholder hele avtalen mellom oss og deg knyttet til bestillingen og skal erstatte alle tidligere avtaler, ordninger eller diskusjoner mellom deg og oss, enten muntlig eller skriftlig. Ingen representasjon, forpliktelse eller løfte skal anses å ha blitt gitt eller underforstått fra noe som er sagt eller skrevet i forhandlinger mellom deg og oss før du mottar bekreftelses-e-posten, med unntak av det som er uttrykkelig angitt i disse vilkårene og betingelsene. Verken du eller oss skal ha noe rettsmiddel i forhold til usanne utsagn avgitt av den andre som den parten stolte på ved inngåelsen av disse vilkårene og betingelsene (med mindre den slike usanne utsagnet ble fremsatt på uredelig måte), og den partens eneste rettsmiddel skal være for brudd på kontrakt som angitt i disse vilkårene og betingelsene. Vi vil ikke være i strid med disse vilkårene og betingelsene, eller på annen måte ansvarlige for svikt eller forsinkelse i ytelsen, som oppstår fra omstendigheter utenfor vår rimelige kontroll, inkludert, uten begrensning, flom, brann, eksplosjon eller ulykke. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.7
Fabelaktig
2 anmeldelser
 • Sikkerhet
  10
 • Sted
  9
 • Personale
  10
 • atmosphere
  10
 • Renslighet
  10
 • Verdi for pengene
  9
 • Fasiliteter
  10

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

 • Gratis

  • Sengetøy inkludert
  • Håndklær inkludert
  • Gratis wifi‎
  • Gratis internettilgang
 • Generelt

  • Tilgang med nøkkelkort
  • Haardrogers
  • Strykejern/strykebrett
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • 24-Timers Sikkerhet

Flere hotels i Dublin