Gratis wifi‎

The Hosteller Kasol, Parvati Valley

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.8
Fabelaktig
16 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

"Mini Israel of India" har nå et tredje vandrerhjem som er vert for deg og hele den gale troppen din. The Hosteller Kasol, Parvati Valley ligger midt i det frodige og praktfulle bakteppet av Parvati-dalen og dens omkringliggende fjell, og er det perfekte vandrerhjemmet å velge - enten du vil stikke innom for helgen eller slå deg ned i fjellet i en god måned eller så .

Konstruert med tanke på konseptet Biophilia, vil dette vandrerhjemmet få deg til å føle deg i ett med naturen. Hver av de 8 sovesalene med fire senger og 12 romslige private rom gir en slående utsikt over utsikten utenfor. Enten det er gnistrende regn i monsunene eller den gylne solen som dykker under fjellene om sommeren; du kan lene deg tilbake, slappe av og se det hele fra rommet ditt. Vandrerhjemmet har to praktfulle fellesrom for å underholde deg. Uteområdet har en buet inngang som er flislagt på en minimalistisk måte. Den har også et skreddersydd bord med en innebygget brannkasse, som er ledsaget av murbenker med rå finish som vender ut mot dalen. Det koselige innendørs fellesområdet har mange komfortable sitteplasser, brettspill, fargerike veggmalerier, hyller med bøker og en innendørs bålplass. Beste stedet å krype sammen i de kalde vintermånedene. Den fullverdige terrassekafeen har utsikt i flere dager og noe av den beste frokostmaten du vil smake i hele Kasol.

Som alle våre vandrerhjem, er The Hosteller Kasol, Parvati Valley lastet med de beste fasilitetene for å få deg til å bo absolutt purrrr...fekt. Og ja, vi er dyrevennlige. En annen flott ting med vandrerhjemmet er at det bare er 400 meter. vekk fra vårt originale Kasol hostel, og gir deg det beste fra to verdener. Bare stikk innom noen ganger for å møte vennene dine. The Hosteller Kasol, Parvati Valley er spekket med livlige veggmalerier om fjelllivet og dets økosystem, intet mindre enn et stykke paradis.

The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Hosteller's Unbox Cafe serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.
Kafétidspunkt: 09.00–15.00 og 18.00–12.00
Vennligst merk: Det er en bratt stigning fra hovedveien for å nå vandrerhjemmet.
Besøkstid: 10.00 til 20.00

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Gjester med lokal ID vil få adgang til vandrerhjemmene våre bortsett fra Jodhpur, Mussoorie ved The Stream Side, Shangarh, Chikmagalur, Fort Kochi, Coorg og Coorg Madikeri.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Kaféen Hostellers Unbox serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Sikkerhetskopiering av strøm er kun tilgjengelig på utvalgte steder og ikke på alle Hosteller-eiendommene.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.8
Fabelaktig
16 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.8
 • Sted
  9.8
 • Personale
  10
 • atmosphere
  9.5
 • Renslighet
  10
 • Verdi for pengene
  9.5
 • Fasiliteter
  9.8

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

9.1
Fabelaktig
20.5.2024
I love the view from the hotel and the rooms were very aesthetically pleasing. The vibe of the place itself is very chill and hippie which you will love. The hosts (Shanko in particular) were very friendly and helpful. Only one thing, even if it is a hostel but the couple rooms are charging very high, so there could be more amenities like an intercom mainly to ask for things needed. But had a wonderful stay!
vis mer
Par, 25-30
10
Fabelaktig
09.5.2024
Priyanksha and Shankho were the best hosts, so helpful and made me feel really welcomed, this is definitely what made my stay great :) Peace and love
vis mer
Kvinnelig, 25-30
10
Fabelaktig
08.3.2024
Love the property. Highly recommended for solo and friends group. Our stay was amazing at Hosteller. So organised and easy accessible platforms. The rooms were clean and hygienic. Common area had the most beautiful view. The location was great, walking distance from the main market and all the good cafes are nearby. The service was outstanding. Very helpful. Would stay there again whenever in kasol.
vis mer
Kvinne-konsernet, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Frokost er ikke inkludert
  • Parkering
  • Takvifte
 • Tjenester

  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Tilgjengelige måltider
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brettspill

Flere hotels i Kasol