Gratis wifi‎

HOLT Old Town

Gratis avbestilling Bestill mer enn 6 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Velkommen til HOLT Old Town, vårt fantastiske nyoppussede historiske landemerke som ligger i hjertet av Bucuresti, hvor de beste restaurantene, butikkene, barene og butikkene er for hånden. Våre nyoppussede suiter er designet med tanke på den moderne reisendes behov. Nydelig balkongutsikt, komfortable hybridmadrasser, utallige underholdningsalternativer med våre smart-TV-er og høyhastighets Wi-Fi. Nyt alt byen har å tilby rett i utkanten av den historiske gamlebyen!

Velkommen til Bucuresti! Hele byen er for hånden i våre nyoppussede og koselige suiter. Bygningen ligger midt i sentrum av byen, i gangavstand fra tonnevis av butikker og restauranter. Bygget vårt er et nyoppusset historisk monument, og har dermed ingen seismisk risikovurdering, i motsetning til de fleste av de gamle bygningene i Gamlebyen.

Hver suite har plass til opptil 2 gjester komfortabelt i våre store senger. Hvis du kommer med en større gruppe, vennligst spør oss om mer tilgjengelighet. Hele etasjen kan være din for mer privatliv. Dette er en 3-etasjes bygning, og hver suite er utpekt i henhold til tilgjengelighet. Alle suitene våre deler et lignende oppsett, men designdetaljer kan variere.

Vår profesjonelle rengjøringstjeneste følger en forbedret rengjøringsprotokoll, som ble utviklet ved hjelp av CDCs retningslinjer. Rengjøringstjenesten er også tilgjengelig for rengjøring midt i oppholdet. Vårt vaskeri og stryking drives også av en miljøvennlig partner som kun bruker hypoallergene produkter.

Gjestetilgang:
Gjestene har full og eksklusiv bruk av plassen under oppholdet. Det kan være tider når HOLT-ansatte krever innreise. Vi vil kommunisere dette med deg på forhånd. I nødstilfelle forbeholder HOLT seg retten til å gå inn på eiendommen uten forhåndsgodkjenning fra gjestene.

Nabolaget:
Denne bygningen ligger i utkanten av gamlebyen, et perfekt sted for enhver besøkende i Bucuresti. Gamlebyen ligger i hjertet av Bucuresti, og har byens puls. Den historiske arkitekturen, brosteinen, utendørsterrassene og kafeene og den romantiske atmosfæren gjør gamlebyen til et mest fristende område av byen. Ved å være på østkanten, plasserer HOLT Old Town deg like utenfor travle Gamlebyen, og gir deg enkel gangtilgang til drosjer og trikker, samt nær moderne kjøpesentre og butikker.

Komme seg rundt:
Det er mange måter å komme seg rundt i byen på. Du er i svært kort gangavstand til busser, traller, drosjer, samt sykkel- og scooterdelingsselskaper og selvfølgelig private kjøretjenester som Uber.

HOLT gamlebyens retningslinjer og betingelser:

Avbestillingsregler: 5 dager før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet den første natten av oppholdet.

Innsjekking fra kl. 15.00 til 23.00
Sjekk ut før kl. 11.00

Betaling ved ankomst med kontanter, kreditt- og debetkort
Skatter ikke inkludert - 9% - beboelsesskatt 3%
Rengjøringsgebyr - 35 EUR per opphold
Frokost er ikke inkludert

Generell:
24 timers resepsjon.
Ingen portforbud

Alle gjester er pålagt å signere vår HOLT-leieavtale og fullføre en Superhog-dekningsportal for eiendomsskade med gyldig ID, som beskytter både verten og gjestene mot eventuelle skadeproblemer under oppholdet. Leieavtalen inneholder generelle detaljer om reservasjonen, vilkår og betingelser, og husreglene for riktig bruk av denne HOLT-eiendommen. Gjester kan finne hele leieavtalen på det siste bildet av denne oppføringen. HOLT forbeholder seg retten til å be om en kopi av en offentlig utstedt ID for hver gjest som er oppført på reservasjonen.

Dette er en kjæledyrvennlig eiendom. Det er en ekstra 50 € sanitæravgift per kjæledyr og også et 100 € sikkerhetsdepositum som refunderes etter utsjekking når HOLTs rengjøringsmidler bekrefter at det ikke er skader på kjæledyret. Gjester som ikke avslører at de har med seg et kjæledyr, men som blir fanget av teamet vårt, vil bli underlagt et gebyr på €500. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

 • Gratis

  • Sengetøy inkludert
  • Gratis Bykart
  • Håndklær inkludert
  • Gratis wifi‎
  • Gratis internettilgang
 • Generelt

  • Air condition
  • Kabel TV
  • Strykejern/strykebrett
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Oppbevaring av bagasje
  • Ekspressinnsjekk/-utsjekk
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere hotels i Buchuresti