Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Velkommen til et miljø av ro på Duo Hotel i Legian! Det er ditt andre hjem på ferie i Bali, og tilbyr en ren og komfortabel innkvartering i hjertet av den fremste beliggenheten i Legian, Kuta. På samme måte er det virkelig passende for backpackere som søker utendørseventyr og hjemmekoselig atmosfære.

Dette ryggsekkturhotellet i Legian har en praktisk beliggenhet i rolige omgivelser samt vekk fra travle forbipasserende trafikk i kampong av reisende, og vil hjelpe deg med å få en komfortabel, men rimelig overnatting. Vårt fine og stilige interiør vil bidra til å lindre trettheten din etter lang flytur eller slitsomt eventyr.

Med støtte fra vennskapelige tjenester og standardfasiliteter, får vi deg til å føle deg som venner som bor på et hjem borte fra hjemmet. Dette budsjetthotellet på Bali er et fantastisk valg for studenter, ungdom og dynamiske reisende. Når du først opplever skjønnheten og sjarmen til oppholdet hos oss, kommer du aldri lenger.

Så planlegg ditt neste opphold og slapp av med oss! Her kan du bo daglig, ukentlig eller lenger. For å starte eller feire dagen din, kan du nyte et utvalg av mat på restauranten vår mens du slapper av på terrassen som vender mot gaten. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter