Gratis avbestilling Bestill mer enn 4 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

The Beach Hut Cottage with Aircon er et sjarmerende og tilbaketrukket overnattingsalternativ som er perfekt for par eller små familier på jakt etter en avslappende strandferie. Hytta ligger bare noen skritt fra stranden, og har en privat uteplass med fantastisk utsikt over havet. Hytta er også utstyrt med alle fasiliteter du trenger for et komfortabelt opphold, inkludert klimaanlegg.

Casay Beach House by HiveRooms ligger i Casay, Dalaguete, og er den nyeste stranddestinasjonen sørover. Strandferiestedet, som nylig ble åpnet i år, kan skilte med sine ikoniske "hytter" som deres hovedtype innkvartering for gjester som ønsker å nyte vannet i Dalaguetes strender.

Ligner på den tradisjonelle filippinske nipa-hytta, og strandhyttene her er virkelig estetiske, ettersom tradisjonelle og moderne design definitivt var i tankene da hyttene ble laget. Virkelig stilige og samtidig avslappende, strandhyttene her er et forfriskende bilde fra de vanlige villaene og hyttene de fleste strandferiesteder tilbyr.

Med de fleste strandhytter med utsikt over havet, blir gjestene garantert behandlet med en rolig og stressreduserende opplevelse. Bare å ta et pust av frisk luft mens du er i lokalene vil garantert få noens stress til å forsvinne. Omgitt av frodige trær og andre planter, er de naturlige elementene som tilbys av feriestedet virkelig terapeutiske.

Apropos aktiviteter som kan gjøres her, svømming av Dalaguetes strender er definitivt nummer én, men stedet er også bredt nok til at gjestene kan ha intime arrangementer som bursdager, debuter og til og med teambuilding-aktiviteter som er mulige her. Hvis stedet er vakkert om dagen, er Casay Beach Huts faktisk mer fascinerende om natten, siden de også har balkonger og stor plass for å tillate solnedgang og til og med stjernekikking.

Fasilitetene deres inkluderer gratis bruk av grillstasjonen, kajakk, padlebrett, snorkel og redningsvester. Mens feriestedet ligger nær stranden, vil kommende fasiliteter komme som svømmebassenger, piknikbord og mange flere, ettersom de fortsatt er under bygging. Feriestedet tillater også å ta med kjæledyr på stedet.

Inn- og utsjekkingstider
Innsjekking: kl. 14.00–22.00
Utsjekking: Før kl. 12.00

Retningslinjer for barn
Barn i alle aldre er velkomne på dette hotellet.

Plass til: 2 voksne

Barn og ekstra senger
Ta kontakt med hotellet for detaljer om barneseng og ekstra senger.

Kjæledyr
Kjæledyr er tillatt

Administrert av en privat vert
Denne eiendommen administreres av en privat vert. En privat vert refererer til en part som leier en eller flere eiendommer til formål som ikke er relatert til deres handel, virksomhet eller yrke. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Air condition
  • Kabel TV
 • Tjenester

  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Tilgjengelige måltider

Flere hotels i Cebu