Gratis wifi‎
Gratis frokost‎

On Top Backpackers

Gratis avbestilling Bestill mer enn 3 dager i forveien for gratis avbestilling.

7.8
Meget bra
750 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Fantastisk betjening
Utmerket renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Med den beste beliggenheten i byen, har lokalt eide On Top Backpackers & Apartments noe for enhver reisende! Resepsjonen ligger i første etasje, som fungerer som vår egen vintage Poolhouse Bar & Café, tilgjengelig for alle gjester under oppholdet. Vandrerhjemmet er en begrenset R18 eiendom opp to trapper over ett nivå, med 24 timers nøkkelkort tilgjengelighet og det nyeste sikkerhetssystemet. Vi har en rekke rom som spenner fra sovesaler med 6-8 senger, private bad til nybygde møblerte leiligheter. Hvert romvalg tilbyr friskt sengetøy, oppvarming, gratis kontinental frokost og ubegrenset høyhastighets Wi-Fi. Komplett med fullt utstyrt kjøkken og vaskerom, et vakkert soldekk med utsikt over byen, bagasjeoppbevaring og parkeringsmuligheter, er On Top en Top Spot!!

Vennligst les gjennom retningslinjene våre for å sikre at On Top Backpackers and Apartments er det riktige valget for deg:

VILKÅR OG BETINGELSER Vennligst les nøye. Ved å godta disse vilkårene og fullføre bestillingsprosessen inngår du en juridisk avtale. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til On Top Backpackers Hostel and Apartments.

BESTILLINGSFØRSELSFORM Et gyldig kredittkort og telefonnummer må oppgis for å bestille. Hvis disse opplysningene er ugyldige, vil bestillingen din bli kansellert. Vi har muligheten til å forhåndsbelaste delvis eller full betaling før ankomst. Dette er for å sikre at det oppgitte kortet har tilstrekkelige midler. Du må fremvise gyldig legitimasjon med bilde ved ankomst. Dette må være i form av et pass eller førerkort. Du vil ikke kunne sjekke inn uten. Ingen unntak. For sikkerheten til ansatte og medgjester må vi vite nøyaktig hvem som oppholder seg i våre lokaler til enhver tid. Alle som forsøker å sjekke inn beruset vil bli nektet. Hver gjest som bor på On Top må sjekke inn og fylle ut passende skjemaer. Kun gjester som bor på On Top er tillatt ovenpå. Hvis denne policyen ikke følges, anses den som overtredelse og det vil få alvorlige konsekvenser. Bestillingsforespørsler/endringer/spesielle forespørsler må gjøres via e-post; dette er for å sikre at det er et papirspor for kommunikasjon. Gi oss beskjed om blandingen av festen din og merk at vi er en leverandør av overnattingssteder for R18. Spedbarn, barn, tenåringer; alle under 18 år har ikke lov til å bli. Vennligst kontakt oss direkte via e-post for gruppebestillinger (3+ gjester). On Top har en maksimal 1-ukes førstegangsbestillingspolicy avhengig av tilgjengelighet/hvis vi anser forespørselen din som egnet for vårt internasjonale reisende publikum.

BEklager INGEN utdrikningslag. (Av åpenbare grunner) Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger eller be festen om å forlate, uten refusjon, hvis vi finner ut at de er utdrikningslag. Vi tillater ikke noen type store festgrupper. Vi er først og fremst en internasjonal leverandør av overnattingssteder og kan nekte enhver bestilling som ikke oppfyller våre kriterier/intensjoner. On Top Backpackers forbeholder seg retten til å avslå enhver bestilling etter personalets skjønn.

KANSELLERING Standardbestilling: 48 timers avbestillingsregler. Gruppebestillinger og arrangementshelger vil ha andre avbestillingsregler - se nedenfor. NO SHOW 100 % avbestillingsgebyr belastet. Bestillingen vil bli fjernet fra systemet kl. 22.00 dagen for innsjekking og markert som manglende oppmøte.

GRUPPEBOOKING (3+ personer) En avgift på 50 % av total bestillingskostnad vil bli belastet ved bestilling. De resterende 50 % vil bli belastet i ankomstuken. Hele kostnaden for bestillingen din kan ikke refunderes én uke (7 dager) før innsjekkingsdatoen. Alle kanselleringer og endringer må gjøres før dette tidspunktet. Hvis kortet ditt avviser eller er ugyldig, vil bestillingsforsøket bli kansellert og avvist umiddelbart.

EVENT HELGER 50% av overnattingskostnadene vil bli belastet umiddelbart og kan ikke refunderes. Vi belaster de øvrige 50 % av bestillingen 28 dager før arrangementet. Dette er heller ikke refunderbart. Ingen unntak. Vi reserverer forespørselen din for å imøtekomme dine behov; alt vi ber om til gjengjeld er at det gis høflig varsel når planene dine endres.

FORHOLDSBETALING Du vil bli belastet med 50 % av den totale bestillingskostnaden på bestillingstidspunktet for å bekrefte forespørselen din. Skulle kredittkortinformasjonen avslå, forbeholder vi oss retten og vil kansellere bestillingen umiddelbart. Resten av betalingen vil enten bli behandlet innen 48 timer før ankomst eller ved ankomst. En ekstra sikkerhet vil kreves $30 - $50 per person avhengig av arten av din bestilling/romtype.

KONTANTBETALING Et gyldig kredittkort kreves for å reservere bestillingen. Hvis du betaler noen beløpskostnader i kontanter underlagt personalets skjønn/godkjenning, vil det også kreves en kontantgaranti på $30 - $50 per person avhengig av bestillingens/romtype

ROMTILDELING OG SOMELSTØRRELSER Tildelingen av rom er avhengig av tilgjengelighet og etter ledernes skjønn. Dette gjelder både hybler og private rom. Rommene er ikke cookie cut og er forskjellige på forskjellige måter, noen ganger vil ikke visningsbildene for en romtype samsvare med det nøyaktige rommet som er igjen. De private rommene varierer fra tvillinger (to separate senger) til dobbeltrom (en delt seng). Du kan gi oss beskjed om hvilke ansatte som vil gjøre sitt beste for å vurdere, men det er dessverre ikke garantert. Dette er på grunn av bestillingsplattformprosessene. Hvis dette er en avtalebryter, vennligst send oss ​​en e-post direkte for å se hvilket alternativ som er mulig. Vi tildeler ikke sovesalsenger. Hvis du bestiller en sovesal, kan ikke størrelsen på sovesalene garanteres og kan variere avhengig av bestillinger som mottas. Avhengig av tilgjengelighet i hver sovesal - hvis du bestiller for flere personer, må du huske på at du kan bli delt opp og spredt utover alle sengene som gjenstår. Vi anbefaler å sende en e-post først for å bekrefte hvilke alternativer du har før du offisielt bestiller.

GENERELT On Top Backpackers er et rolig, avslappet sted. Vi håndhever et strengt støyforbud etter kl. 22.00 og ber alle gjester være stille i og rundt vandrerhjemmet etter dette tidspunktet. Vi handler alle om respekt for hverandre. Personlige eiendeler innenfor vandrerhjemmet og eiendommen er ditt ansvar til enhver tid! Vi kan ikke understreke dette nok. Hvis du har noe verdifullt som du er bekymret for, vennligst snakk med resepsjonen om mulige romvalg og lagringsalternativer.

TIST EIENDOM Eventuelle hittegods oppbevares i 1 måned og deretter donert.

KJÆLdyr Ingen kjæledyr er tillatt på On Top Backpackers.

SJEKK INN 14.00 - 22.00. Resepsjonens åpningstider er kl. 09.00 - 22.00. Hvis du ankommer etter kl. 22.00, må du ta kontakt med oss ​​for å sikre at det er mulig å avtale sen innsjekking. Dette er ikke en garantert mulighet og er avhengig av personalet tilgjengelig. Hvis du ikke organiserer dette mulige alternativet før ankomst, vil du ikke kunne sjekke inn og bestillingen din vil ikke bli refundert. Det vil påløpe et ekstra gebyr for sen innsjekking som vil bli opplyst under diskusjonen. Ingen inntak av alkohol er tillatt ovenpå etter kl. Ingen røyking eller vaping inne til enhver tid. Ingen mat eller drikke er tillatt på soverommene. (Kjøkken, salong og uteservering tilbys som alternativ) Tap av nøkkelkort vil resultere i en kostnad på $20.

HOSTELL ETIQUETTE Vi forventer at gjestene respekterer våre ansatte og hverandre ved å rydde opp etter seg, vaske, tørke og sette bort all oppvask, og holde fellesrommene og fasilitetene rene, ryddige og skadefrie. Vi forventer at du viser omtanke og respekt for andre gjester, vårt hyggelige hostellpersonale, de vakre vandrerhjemmet og våre snille naboer. Hvis noen av vilkårene og betingelsene brytes av deg eller noen som er inkludert i bestillingen din, eller hvis din tilstedeværelse av vandrerhjemmets personale anses å være skadelig for noen av de ovennevnte, vil du bli belastet med et ytterligere gebyr etter leders skjønn på kortet som er gitt som kompensasjon, og eller bedt om å forlate umiddelbart uten refusjon, ute av stand til å returnere. Lederne forbeholder seg retten til å belaste deg ytterligere hvis det er noen skader eller brudd forårsaket av deg og/eller gruppen din under oppholdet.

SJEKK UT 07:30 - 10:00. Siste utsjekkingstid er kl. 10.00. Sen utsjekking er ikke mulig på grunn av vår travle rengjøringsplan. Hvis du sjekker ut sent, vil du bli belastet et forsinkelsesgebyr på USD 20 i kontanter eller oppgitt kortinformasjon. Du må returnere nøkkelkortet til resepsjonen. Hvis du reiser før kl. 10.00, vennligst avtal tidlig utsjekking med personalet i resepsjonen ved ankomst. Når du har sjekket ut før kl. 10.00 har du ikke lenger lov til å gå opp. Hvis du blir funnet oppe uten nøkkelkort etter å ha sjekket ut, anses dette som overtredelse, og du vil bli møtt med alvorlige konsekvenser, inkludert en ekstra natts avgift. Eventuelle ytterligere spørsmål vennligst ikke nøl med å sende en e-post eller ringe for å avklare før ankomst, slik at du ikke blir overrumplet i resepsjonen. Takk for gjensidig respekt og for at du valgte oss. Vårt mål er å holde alle gjester komfortable, trygge og glade, noe som resulterer i en minneverdig opplevelse i vår fantastiske by Dunedin!
- På toppledelsen
(Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

7.8
Meget bra
750 anmeldelser
 • Sikkerhet
  7.9
 • Sted
  9.3
 • Personale
  7.9
 • atmosphere
  7.4
 • Renslighet
  7.2
 • Verdi for pengene
  7.7
 • Fasiliteter
  7.2

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

9.4
Fabelaktig
17.5.2024
The hostel is located in Town , you can move walking . Nice staff , clean and quiet
vis mer
Kvinnelig, 31-40
6.9
Bra
15.4.2024
With only 2 real options in Dunedin this works... be aware that there are no lockers in the rooms to keep your stuff. The staff was fine bit certainly not friendly and just seemed rather annoyed. Rhe bunk beds moce an ungody amount. The rooms were kind of clean (just don't look under the bunk beds. The bathrooms on the other hand... extremely dirty. Be sure to take shower shoes!!!
vis mer
Kvinnelig, 18-24
5.7
Rangering
31.3.2024
For one night it was ok! The toilet/shower block smelt really damp.
vis mer
Kvinnelig, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis frokost‎
  • Sengetøy inkludert
  • Gratis Bykart
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Tilgang med nøkkelkort
  • Fellesrom
  • Sykkelparkering
  • BBQ
  • Bookutveksling
  • Warme Douches
  • Kjøleskap
  • Bestikk
  • Tørketrommel
  • Utendørs terrasse
  • Jobbannonser
  • Haardrogers te Huur
  • Haardrogers
  • Strykejern/strykebrett
  • Mikrobølgeovn
  • Vaskemaskin
 • Tjenester

  • Vaskeritjenester
  • Sykkelutleie
  • Håndklær til leie
  • Oppbevaring av bagasje
  • Faksservice
  • Tur/reiseskranke
  • 24-Timers Sikkerhet
  • Huishouding
  • Resepsjon (begrenset åpningstid)
 • Mat og drikke

  • Bar
  • Cafe
  • Te / Kaffe fasiliteter
 • Underholdning

  • DVD-er
  • Brettspill
  • Biljardbord
  • Wi-Fi

Flere hotels i Dunedin