Hostels i Riyadh

5 Hostels in Riyadh, Saudi-Arabia
Sortert etter vår organiske, provisjonsfrie algoritme.
Sands Inn Hostel
9.8Fabelaktig
(10)
Hostel- 2.96km fra sentrum
Welcome to Sands Inn Hostel! We mix Saudi charm with modern comfort. Our place is cozy with Arabian decor and friendly service. Experience Saudi culture in a relaxing setting. Enjoy our courtyard and tasty local food. Sands Inn is your welcoming getaway....
Privatrom
€21.37
Sovesaler fra
€17.60
Hostel Tuwaiq
6.4Bra
(13)
Hostel- 11.96km fra sentrum
Spar penger i en unik, økonomisk bolig Hvis du kommer til sport for jobb eller turisme, slapp av i en elegant atmosfære når du bor på dette luksuriøse fellesrommet.
Ingen ledige private rom
Sovesaler fra
€15.08
Downtown
8.6Utmerket
(15)
Hostel- 15.83km fra sentrum
Hvert rom har et felles bad. Det er en felles salong for gjester, designet i en særegen og moderne stil, med en 65-tommers smart-TV, med Netflix-abonnement.
Ingen ledige private rom
Sovesaler fra
€18.85
Najjd House - Ladies Hostel
9.7Fabelaktig
(1)
Hostel- 13.68km fra sentrum
Najjd House - Ladies Hostel i Riyadh tilbyr et varmt og komfortabelt tilfluktssted for voksne gjester, med fasiliteter som sykler, fellesarealer og en sentral beliggenhet nær populære attraksjoner.
Ingen ledige private rom
Sovesaler fra
€25.14
Urban Bunks - Riyadh
Hostel- 16.17km fra sentrum
Urban Bunks - Riyadh: et stilig, men rimelig opphold i byen Riyadh, med en beliggenhet nær de største attraksjonene i byen og en fullt betjent gate.
Privatrom
€25.14
Sovesaler fra
€24.89

Om Riyadh

Vi har det største online-utvalget av ungdomsherberger i Riyadh. Les våre kunders vurderinger av vandrerhjem i Riyadh og se videoer og bilder fra de beste ungdomsherbergene i Riyadh. Utforsk ungdomsherbergenes plassering på kartet over Riyadh og møt det vennlige personalet som kan hjelpe deg med å finne severdigheter og fritidsaktiviteter. Dra nytte av våre spesialtilbud og finn de beste tilbudene for vandrerhjem i Riyadh på Hostelworld.com.

FAQS

Andre steder i Saudi-Arabia