Hostels i Zabljak

5 Hostels in Zabljak, Montenegro
Sortert etter vår organiske, provisjonsfrie algoritme.
Hostel Hikers Den
9.9Fabelaktig
(762)
Hostel- 0.24km fra sentrum
Kåret til nr. 1 vandrerhjem i Montenegro 2015, 2016, 2017 og 2018 Hoscars. 'Hikers Den' er en drøm for friluftselskere og den perfekte hjemmebasen for å utforske nasjonalparken Durmitor.
Privatrom
€20.00
Sovesaler fra
€11.00
Hostel Highlander
9.5Fabelaktig
(106)
Hostel- 0.57km fra sentrum
Hostel Highlander ligger i Žabljak, og tilbyr gratis Wi-Fi, en døgnåpen resepsjon og spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet. Autentisk montenegrinsk nasjonal mat er tilgjengelig på vandrerhjemmet.
Privatrom
€7.50
Sovesaler fra
€12.00
Accommodation Konak
0.0
(1)
Hostel- 0.31km fra sentrum
Accommodation Konak har en hage med sittehjørne og grillutstyr. Etter en dag med fotturer eller sykling kan du slappe av i hagen eller i fellesstuen.
Privatrom
€12.60
Ingen ledige sovesaler
Central Rustic House
8.0Utmerket
(7)
Bed and Breakfast- 0.24km fra sentrum
Zabljak er en liten by i Montenegro, ofte besøkt av turister som ønsker å se den fantastiske Durmitor nasjonalpark og mange flere.
Privatrom
€11.83
Ingen ledige sovesaler
Underwoods Zabljak Guesthouse
8.8Utmerket
(190)
Bed and Breakfast- 0.48km fra sentrum
Our guesthouse is located in a quiet isolated area, still being in the vicinity of city center and also very close to the bus station. We are in dispose of: single, double, twin and triple bed private rooms with shared bathroom. We also have to offer one...
Privatrom
€10.00
Ingen ledige sovesaler

Om Zabljak

Hostelworld.com tilbyr deg online bestilling med det beste utvalget av hosteller i Zabljak . Les anmeldelser fra kunder av Zabljak hosteller, vis ungdomsherberger på kart over Zabljak og benytt deg av tilbud som gratis SMS-bekreftelser. Og hvorfor ikke sjekke ut vårt utvalg av de beste ting å se og gjøre i Zabljak mens du er der. Hostelworld.com - den definitive guide til Zabljak backpackerhosteller.

FAQS

Andre steder i Montenegro