Hostels i Franz Josef

5 Hostels in Franz Josef, New Zealand
Sortert etter vår organiske, provisjonsfrie algoritme.
Haka House Franz Josef
9.2Fabelaktig
(37)
Hostel- 0.18km fra sentrum
Haka House Franz Josef er et vandrerhjem av høy kvalitet som tilbyr komfortabel og moderne ryggsekkturinnkvartering, med regnskogen på vestkysten rett utenfor.
Privatrom
€20.15
Sovesaler fra
€20.15
Rainforest Retreat Backpackers
8.9Utmerket
(509)
Hostel- 0.42km fra sentrum
Oscar og teamet er her for å ivareta dine behov, i tillegg til å tilby gratis 24 timers Wi-Fi på rommet, gratis te og kaffe, gratis bruk av det største boblebadet i NZ, gratis badstue, gratis push-sykkel.
Privatrom
€24.24
Sovesaler fra
€19.05
Glow Worm Accommodation
9.4Fabelaktig
(1305)
Hostel- 0.19km fra sentrum
La Glow Worm Accommodation være ditt hjem borte fra hjemmet. Vi har en koselig peis, varmt boblebad, serverer deilig gratis hjemmelaget grønnsakssuppe om kvelden og gratis frokost om morgenen
Privatrom
€26.69
Sovesaler fra
€23.09
Chateau Backpacker & Motels
8.9Utmerket
(1234)
Hostel- 0.15km fra sentrum
Bo i de mest private sovesalene i Franz Josef, hver med privatlivsgardiner, ditt eget leselys og doble stikkontakter med usb-ladere. Med vår ultimate komfort og privatliv, kombinert med vårt ubegrensede GRATIS WiFi, vil du ikke komme deg ut av sengen
Privatrom
€21.93
Sovesaler fra
€20.29
Montrose Lodge Franz Josef
8.0Meget bra
(1066)
Hostel- 0.12km fra sentrum
Franz Josef Montrose er "best verdi innkvartering"! Vi tilbyr gratis frokost, gratis ubegrenset WiFi, gratis hjemmelaget suppe hver kveld (i vintersesongen), gratis filmer og popcorn hver kveld.
Privatrom
€12.33
Sovesaler fra
€16.16

Om Franz Josef

Hostelworld.com tilbyr deg online bestilling med det beste utvalget av hosteller i Franz Josef . Les anmeldelser fra kunder av Franz Josef hosteller, vis ungdomsherberger på kart over Franz Josef og benytt deg av tilbud som gratis SMS-bekreftelser. Og hvorfor ikke sjekke ut vårt utvalg av de beste ting å se og gjøre i Franz Josef mens du er der. Hostelworld.com - den definitive guide til Franz Josef backpackerhosteller.

FAQS

Andre steder i New Zealand