Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎
Gratis frokost‎

Nick's Homestay

Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.7
Fabelaktig
291 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Ubud
Ubud er en landsby i Gianyar regency 1 vår borte fra Denpasar og virkelig berømt på grunn av sin kunst og kultur, som ligger blant rismarker og åser med den berømte ayung ricer og wos-elven. Markedsført som et kunst- og kultursenter, har det utviklet en stor reiselivsnæring. Turismen på øya utvikles etter ankomsten til Walter Spies og etnisk tysk født i Russland som underviste i maleri og musikk og drev med dans. Ubud har mange reisemål som Puri Saren i Puri Ubud, Tradisjonelt kunstmarked, Monkey Forest og Art Museum.

Huset:
Tradisjonelt ser den balinesiske forbindelsen ut til å mangle tilstrekkelige tilbud for å sove, spise og bade i den moderne vestlige kulturen. Alle bygninger i en balinesisk sammensetning mangler vegg; i det mest grunnleggende huskomplekset er den eneste paviljongbygningen som er omgitt av vegger paviljongen der familiens overhode sover. Resten av familiemedlemmet sover i en åpen paviljong. Paviljonger er ofte veggløse, reist over en lav sokkel og overbygd av en leirbukse eller stråtak, som støttes av en tømmer- eller bambusramme avhengig av eierens formue. Veggen, hvis den er reist, utgjør kun en skjerm for å gi privatliv og ikke en bærende struktur. Hver bygning i en hussammensetning er identifisert med en bestemt kardinalretning, kroppsorgan, farge og guddom; avhengig av plasseringen.

Når en sønn av familien gifter seg, flytter kona hans vanligvis inn i eiendommen hans, så en eiendom er ofte et sted for utvidede familier, hver med sine egne soveplasser, men ellers deler fasilitetene. Hjemmeaktiviteter foregår utenfor eller i paviljongen. Tradisjonelt er det ikke noe badeanlegg i en balinesisk sammensetning ettersom folk tar badet i offentlige badebassenger.
Sentral gårdsplass
Den sentrale gårdsplassen (natah), som ligger i sentrum, identifiseres metaforisk med navlen. Det er i bunn og grunn en fullsatt jordgård som alltid holdes fri for vegetasjon bortsett fra noen få prydblomster eller dekorative kamboja-trær.[1] Det er det symbolske sentrum av det hjemlige mikrokosmos.


Familiehelligdom
Familiehelligdommen er det helligste området av sammensetningen, som ligger i det mest lovende nordøstlige (kaja-kangin) hjørnet av en balinesisk husforbindelse. Det identifiseres metaforisk med hodet.[1] Området til familiehelligdommen er alltid innelukket i en hellig innhegning (pamerajan). Inne i familiehelligdomsområdet er helligdommer dedikert til forskjellige hinduistiske guder (f.eks. Surya, Saraswati), naturånder (Sridevi, Ibu Pertiwi) og familieforfedre.[5] De viktigste helligdommene er sanggah kemulan, en helligdom som inneholder tre rom dedikert til den hinduistiske trimurti av Brahma, Vishnu og Shiva. Sangah kemulan er en enkel, huslignende trekonstruksjon hevet på søyler og stående på en søyle laget av murstein eller sandstein. Sanggah kemulan ligger naturlig på det helligste hjørnet av familiehelligdommen, kaja-kangin-hjørnet. I balinesisk hinduistisk religion er Brahma også assosiert med mannlige forfedre til husholdningen, mens Vishnu er med kvinnelige forfedre. Når en balinesisk mann gifter seg, bør han bygge en av disse helligdommene.[5]} Familiens helligdomsområde er ikke det eneste stedet for helligdommer. Andre helligdommer, f.eks. sanggah pengijeng karang ('husbeskyttende helligdom'), er tradisjonelt plassert på den nordvestlige (kaja-kauh) siden av huskomplekset, vest for hovedpaviljongen.
Paviljonger
Balinesiske paviljonger (baller) kan identifiseres med rom i husene i vestlig stil: hver paviljong har sin egen funksjon. Det balinesiske folket klassifiserte paviljongene i henhold til antall stolper som ble brukt i konstruksjonen. En fire-post paviljong er kjent som bale sakepat (balinesisk 'fire-post pavilion'), en seks-post er kjent som bale sakenam ('six-post pavilion'), og så videre. Balineserne klassifiserte også paviljongen i henhold til dens posisjon i anlegget: en paviljong på østsiden (kangin) av anlegget er kjent som bale dangin ('østpaviljong'), og så videre.
Den viktigste paviljongen i en balinesisk hussammensetning er paviljongen til husstandens overhode, kjent som bale daja ('nordpaviljongen'), fordi den ligger på nordsiden (kaja) av huskomplekset. Det er også kjent som bale meten (balinesisk 'sovepaviljong'). Paviljongen er hovedsoverommet til husstandens overhode. Det er ofte den eneste lukkede eller inngjerdede paviljongen i huset, og derfor brukes den også til å lagre familiearvestykker. Bale daja er også den eneste paviljongen med spisstak, andre har hoftetak; et spiss tak er vanligvis forbundet med hellig struktur og brukes også i familiens helligdommerstruktur. Som det eneste stedet hvor privatliv er tilgjengelig, kan bale dajaen brukes til nygifte; i anledningen kan overhodet for familietestamentet flytte midlertidig ut.
Andre paviljonger i en balinesisk hussammensetning er bale sakepat ('fire stolper paviljong') eller bale dangin ('øst paviljong'), en paviljong med fire stolper og plassert på østsiden av huskomplekset. Bale sakepat er tradisjonelt reservert for overhodet til de andre storfamiliene som bor i området (vanligvis brødre) eller for å holde viktige seremonier (f.eks. ekteskap eller tannfiling).[7] Paviljongen for mottak av gjester, bale tiang sanga ('nine post pavilion') eller bale dauh ('vest pavilion'), ligger på vestsiden (kauh) av anlegget. Bale sakenam ('seks stolper paviljong') eller bale delod ('sør paviljong') ligger i den sørlige (kelod) enden av gårdsplassen; en utilitaristisk paviljong som tradisjonelt brukes for kvinner til å veve.

Utilitære strukturer
Kjøkkenet (paon), risfjøset (lumbung) og noen ganger en grisesti identifiseres med bena og føttene.
Kjøkkenet ligger typisk i den sørlige enden av gårdsplassen, ildstedet er identifisert med kjønnsorganer. Kjøkkenet er vanligvis den enkleste strukturen i en balinesisk blanding. Et kjøkken bruker vanligvis et sadeltak som er relativt enklere enn valmtakkonstruksjon.
Lumbung på den annen side er den mest forseggjorte strukturen i en balinesisk forbindelse. I likhet med andre regioner i Indonesia, er en lumbung assosiert med risgudinnen Sridevi. En balinesisk lumbung er i utgangspunktet et rislager laget av tredekke hevet høyt fra bakken på stolper som står på grunnstein i stedet for en mursokkel. Ofte bygges en treplattform under rislageret, som gir en skyggefull arbeidsplass om dagen og et sovedekk om natten. Utformingen av taket på en lumbung varierer sted til sted; til flertallet bruker sørlige balinesere et skrogformet stråtak med hesteskoformede gavler for sin lumbung. Dette karakteristiske klumptaket har blitt replikert for mange bungalowferiesteder på Bali.[8]
Husporter
Husporten (lawang) - inngangen til et kompleks - er ideelt plassert på den mest uheldige siden av komplekset, vanligvis i vestveggen mot sørenden (kauh-kelod). Det identifiseres med anus. Noen ganger er denne inngangen flankert med porthelligdommer (apit lawang). En liten skjermvegg (aling-aling) er bygget rett bak åpningen, som skjermer av interiøret og hindrer onde ånder i å komme inn i huset. Disse husportene kan konstrueres med en enkel alang-alang gress tekke eller tungt utsmykkede, graden av utdyping gjenspeiler den økonomiske statusen til eieren av huset.
Hierarki av en hussammensetning
Balinesisk hinduisme er sterkt påvirket av kastesystemet og rekkene; dette påvirket igjen den balinesiske hjemlige arkitekturen. Det er fire divisjoner i det balinesiske samfunnet: tre adelige kaste (samlet kalt triwangsa) og den vanlige mannen (shudra). Triwangsaen er delt inn i kongelige og krigere (satriya), prester (brahmana) og kjøpmenn (wesia).[9]
Kasten til den vanlige mannen har rett til den mest grunnleggende typen hussammensetning: pekarangan ('innhegning'). Pekarangan inneholder alle de grunnleggende komponentene: sovepaviljongen (bale meten eller daja), de andre paviljongene for hverdagslige aktiviteter, en risfjøs og et kjøkken; alle er arrangert rundt en åpen gårdsplass (natah). Familiehelligdommen er alltid plassert i det mest gunstige hjørnet i nordøst (kaja-kangin).[9]
Boligkomplekset til den edlere triwangsa-kasten er bygget etter samme prinsipp som den vanlige mannens, men med mer kompleks proporsjon og dekorasjon. Den enkleste typen er jeroen, som er veldig lik pekarangan med sin enkelt gårdsplass, selv om den er mer forseggjort. Hovedforskjellen mellom triwangsa-kasten og den vanlige mannen er at triwangsaen har lov til å reise en bale gede ('grand pavilion'), en stor paviljong støttet av 12 stolper og brukt til å underholde gjester[1] eller til viktige familieritualer av passasje.[10] En annen type paviljong tillatt for denne kasten er bale dwaja ('standard/flagg paviljong'), tradisjonelt reservert for medlemmer av satriya-kasten; og bale lembu-gajah ('ku-elefantpaviljongen') tradisjonelt reservert for hinduistiske eller buddhistiske prester. Andre baller som er tillatt for denne kasten er bale bengong ('kontemplerende paviljong'), en lystpaviljong som brukes til å hvile eller prate.
En Brahman som blir prest (pedanda) har rett til en større bolig, kalt griya. På samme måte har kongelige familier rett til en puri ('palass'). Både griya og puri består av flere gårdsrom i stedet for en enkelt gårdsplass. Disse flere gårdsplassene, på samme måte omgitt av paviljonger, skaper sin egen underavdeling i den omfattende huskomplekset. Hver underavdeling har samme betydning, og derfor er underavdelingen som ligger i kaja-kangin-retningen alltid den mest gunstige der de viktigste av familiehelligdommene vanligvis er plassert. I et kongelig palass tilsvarer hver gårdsplass en spesifikk bruk knyttet til kongelige plikter. Til tross for kompleksiteten til en griya eller en puri, forblir romlig orientering og hierarkisk organiseringsprinsipp det samme: kaja-kangin er alltid det mest gunstige hjørnet. Prinsipielt er den konsekvente romlige orienteringen og hierarkiet til balinesiske tradisjonelle hus, enten det er de mest overdådige eller de mest ydmyke, harmonisk knyttet til hverandre.[4]

Nicks Homestay
Nick's Homestay er en fredelig oase i hjertet av travle Ubud, kun 5 minutters gange fra Monkey Forest og 15 minutters gange fra Ubud Center eller Ubuds tradisjonelle marked, restaurant og kjøpesenter

Et ideelt opphold med et balinesisk familiekompleks i hjertet av Ubud. Homestay-designet i husene til Balinesse hellige prest. Vennligst føl oppholdet ditt hos balinesisk familie og vær en del av dem. Familien vår tar imot gjester fra hele verden. Vi ser frem til å få deg til å føle deg hjemme i Ubud og dele kulturen vår med deg.
Etter å ha skjemt bort deg selv på et av rommene dine, kan du fortsette med en daglig spasertur til Ubud-området. Bassengtilgang er tilgjengelig for Nicks Pension eller Nick Hidden Cottages uten ekstra kostnad.
Enkelt og attraktivt er de to ordene som beskriver rommene på Nick's Homestay Hotel, Bali nesten perfekt. Dette er fordi du på dette hotellet kan velge mellom noen enkle, men komfortable rom. Rommene er kategorisert i enkeltrom og dobbeltrom, røykerom og røykfrie rom. De vil garantert appellere til reisende av alle slag. I tillegg til dette er den vakre innredningen av rommets interiør. Sammen med noen av de fleste fasilitetene fyller de rommene med god komfort.

Rominformasjon
Vi har 11 komfortable rom, hver med varmt vann, takvifte er tilgjengelig for gjester og skyggefull terrasse hvor du kan nyte vår gratis frokost og te hver morgen. Vi håper du også vil nyte vår frodige hage og de mange flotte sangfuglene.
Vi har 2 typer rom:
1. Standardrom vi har 5 rom
Består av 1 dobbeltseng
Standardrom med eget bad og vifte. Wheater ligger på bakken, Standard-rommet tilbyr en grønn vakker hage og bo i en av balinesiske huskomplekser. Andre funksjoner inkluderer toalettbord, garderobeskap og gratis morgente hver dag.
2. Superior rom vi har 6 rom.
Består av valg av 1 dobbeltseng (2 rom) eller enkeltsenger (2 rom) eller Trippelseng (dobbelt- og enkeltseng) også 2 rom. Vi kan også montere en ekstra madrass inni.
Superior-rom med eget bad, badekar, vifte og klimaanlegg. Wheater ligger i første eller øverste etasje med privat balkong, og tilbyr en grønn vakker hageutsikt. Andre funksjoner inkluderer sminkebord, garderobeskap og to gratis morgente hver dag.
Vår rompris:
• Standard vifte til 270 000 rupiah
• Superior AC til 400 000 rupiah
• Superior Trippel til 450 000 rupiah
• Ekstra madrass til 100 000 rupiah
Alle prisene inkluderer frokost med 21 % statlig og serviceavgift
Henting fra flyplassen til 375 000 rupiah


plassering
Ligger på Jalan Hanoman No.57 Ubud, kun 5 minutters gange til Monkey Forest og 15 minutter til Ubud sentrum.
Nick's Homestay Hotel, Bali er plassert i en av de mest ettertraktede regionene på Bali. Det ligger i Padang Tegal Kelod i den vakre byen Ubud. Dette er ett sted hvor du kan oppleve Bali på sitt beste. Du kan nyte en ferie minus dens kommersialisering, kjas og mas. Dette er fordi her vil du bli ledsaget av ganske pittoreske og fredelige omgivelser. Severdighetene rundt den inkluderer apeskogen, botanisk hage, Museum Puri Lukisan, kjøpesentre, strender og så videre. Dermed vil Nick's Homestay Hotel på Bali helt sikkert gjøre tilgjengelig en unik opplevelse. Transport er også tilgjengelig med jevne mellomrom rundt hotellet, noe som gjør utfluktene dine rundt Ubud enda enklere.

Fasiliteter.
Rom med varm og kald dusj
Takvifte
Aircondition i Superior-rom
Gratis svømmetur i nærheten på Nick's Pension eller Nick's Hidden Cottages
Daglig morgente
Turistinformasjon.
24 timers legevakt.
Vaskeri
Massasjetjeneste
Lei push / motorsykkel.
Flyplasstransport
Skyttelbuss


La oss tilbringe ferien med en minneverdig en, med vår turistinformasjon med deres daglige aktiviteter som oss:
* Daglig ekskursjonsprogram (privat/deling)
* Nedoverbakke sykkeltur.
* Soloppgangsvandring ved Mountt Batur
* Rafting på Ayung-elven / Telagawaja-elven
* Daglig ytelse i Ubud-områder.

* Matlagingskurs på en restaurant i Ubud.
* Og mange andre ting du kan gjøre dersom du bor hos oss.

For eventuelle forespørsler, informasjon eller spesialtilbud om å være assistanse, kan du gjerne kontakte oss (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.7
Fabelaktig
291 anmeldelser
 • Sikkerhet
  10
 • Sted
  10
 • Personale
  10
 • atmosphere
  9.6
 • Renslighet
  9
 • Verdi for pengene
  9.8
 • Fasiliteter
  9.2

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
31.10.2023
Loved this spot — great location off a busy street in the middle of Ubud, but very quiet. Very cool to stay in a traditional home complex, felt like an oasis with lovely plants and a sweet little pool to cool off. Not very social, but the staff is very friendly and helpful.
vis mer
Kvinnelig, 25-30
10
Fabelaktig
28.10.2023
absolutely beautiful property. Felt like living in a temple, surrounded by beautiful chirping birds and a cool little koi pond. The prettiest fountain pool and the staff were very kind. Would recommend to anyone staying in the area especially for such a reasonable price
vis mer
Par, 25-30
9.4
Fabelaktig
29.8.2023
Absolutely beautiful hotel just a few meters from the busy streets of Ubud but so quiet, safe and tranquil we didn't even bather locking our door. The rooms are simple and set in-between magnificent balinese temples that are well maintained. The kids had a blast feeding the fish in the small pond and swimming in the pool.
vis mer
Blandet Gruppe, 41+

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis frokost‎
  • Sengetøy inkludert
  • Gratis parkering
  • Håndklær inkludert
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Sykkelparkering
  • Air condition
  • Warme Douches
  • Parkering
  • Takvifte
  • Kortyelefoner
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Flyplasstransport
  • Sykkelutleie
  • Oppbevaring av bagasje
  • Faksservice
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke
  • Postvesenet
  • Huishouding
  • Sen utsjekk
  • Resepsjon (begrenset åpningstid)
 • Mat og drikke

  • Restaurant
  • Tilgjengelige måltider
  • Te / Kaffe fasiliteter

Utmerkelser

2010

1ste, Land Indonesia

Flere hostels i Ubud