Gratis avbestilling Bestill mer enn 3 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
9 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Gina's Garden Lodges ligger på hovedøya, og er omtrent 5 minutters gange fra Tautu-landingen, på den østlige bredden av Aitutaki-lagunen.

Vår beliggenhet i den tropiske hagen gir våre gjester det aller beste av det Aitutaki Island har å tilby - til veldig god valuta for pengene. Gina's appellerer til alle typer reisende, som setter pris på den genuine polynesiske vennligheten og sjarmen vi tilbyr i et herlig miljø med komfortabel innkvartering.

Gjestene får en meget god standard på selvstendig betjent innkvartering. Denne beliggenheten er veldig privat og fredelig.

Vi har en spesiell for å oppmuntre til lengre opphold, der hvis du bestiller for 7 netter, betaler du for kun 6 netter, og får én natts overnatting på Garden Lodges gratis.

Dette er et alternativ som er verdt å vurdere. Vi får mange gjester som etter å ha sett hva Aitutaki-øya kan tilby, skulle ønske at de hadde tilbrakt lengre tid her og mindre tid i Rarotonga. Aitutaki er ikke like utviklet kommersielt, og har beholdt mer av den gamle sjarmen fra Sørhavsøyene.

Gjestene er svært komfortabelt innkvartert. Lodges er romslige, fullstendig selvforsynte, med fulle selvbetjente fasiliteter og vifter, varmt vann, kjøleskap og en TV (det er en lokal TV-kanal fra kl. 18.00 og utover hver kveld). Det er et stort bad med dusj, toalett og servantskap. Hyttene blir betjent daglig. Vi er et Cook Islands Tourism Corporation akkreditert selvbetjent overnattingssted, som garanterer en høy standard på overnatting.

Hver Lodge har fulle kokemuligheter, med en liten elektrisk komfyr med stekeovn og grill, elektrisk stekepanne, elektrisk brødrister, elektrisk kanne, gryter, panner og alt kjøkkenutstyr pluss kopper, tallerkener, tallerkener og bestikk, samt et kjøleskap i god størrelse. Det er konstant solcelledrevet varmtvann. Kort sagt, du får hjemmets bekvemmelighet og fasiliteter til rimelige priser.

Hver hytte er veldig godt innredet for komfortabel og avslappet livsstil. Sengene er superior, og består av en dobbeltseng og en enkeltseng i underetasjen, med to enkeltsenger på en hems som er tilgjengelig via en trapp. Det er en stor overbygd veranda med utsikt over hagen.

De fire hyttene ligger i en bortgjemt eiendom - halvannen hektar med blomster, planter og trær, nær Tautu Village på østsiden av Aitutaki Island. De er fullstendig skjermet mot insekter.

Vi har et svømmebasseng på 11,5 meter x 4,5 meter på eiendommen komplett med store solterrasser i tre for soling. Bassenget og dekkene er smakfullt inngjerdet i henhold til New Zealand-standarder. Gjerdet og porten er barnesikret.

Gina's er en ti minutters spasertur til Tautu Landing, hvor du kan svømme, piknik eller bare slappe av. Tautu Village og to små butikker ligger innen fem minutters gange. En ti minutters kjøretur tar deg til sentrum av Arutanga, postkontoret, havnen, fiskeklubben og markedsplassen.

Prisene er som følger - i New Zealandske dollar:

Dobbeltrom/Tomannsrom: $120 per natt for to personer.
Singel: $75 per natt singel
Ekstra personer: $30 per voksen per natt
Barn opptil 15 år inkl.: 20 USD per natt

Vi har også spesialpris for lengre opphold - bestill for 7 dager, men betal for kun 6 dager.

Betaling skjer ved ankomst, og jeg aksepterer kontanter i USD og Sterling, reisesjekker i USD eller Sterling - eller kredittkort (Visa, Bankkort eller Mastercard).

Flyplasstransport koster NZD $16 totalt innover/utover per person.
(Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Warme Douches
  • Kjøkken
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke