Gratis avbestilling Bestill mer enn 4 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.6
Fabelaktig
154 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Se Canada du forestilte deg, de ekte kanadiske Rockies, på HI Mosquito Creek Wilderness Hostel! – En enkel hytte på fjellet uten noe annet rundt! Et flott, rolig og rimelig alternativ til å bo i Lake Louise.

Ligger bare 29 km nord for 'Lake Louise' og 6 km sør for Crowfoot Glacier på 'Icefields Parkway' i den geografiske midten av 'Banff National Park' på 6500 fot/1815 moh. 'HI-Mosquito Creek' Wilderness Hostel er en rustikk villmarkseiendom, det er et utmerket sted for backpackere og eventyrreisende, som deg selv, å basere alle dine friluftsaktiviteter fra; Sommer: Fotturer, sykling, klatring og klatring - Vinter: Langrenn, trugeturer og isklatring samt utrolig naturfotografering. 'HI-Mosquito Creek' Wilderness Hostel er en "Off-the-Grid" villmarksopplevelse fra naturen, borte fra folkemengdene, butikkene og barene i bysentrene. Å være "Off-the-Grid" betyr at vandrerhjemmet er veldig enkelt av natur; Ingen telefon, ingen elektrisitet, ingen rennende vann (ingen dusjer eller spyletoaletter) Uthustoaletter er tilgjengelige.

Dette vandrerhjemmet oppfyller alle Hostelling International Quality Standards som et "rustikk" vandrerhjem og garanterer at du vil ha en trygg varm, komfortabel søvn i rene fasiliteter vekk fra bjørnene. Du kan sove uavbrutt mens bekken spruter ved hyttevinduet ditt eller snøen faller på hyttetaket. Med overnatting for 20 personer, tilbyr vandrerhjemmet en varm, innbydende og personlig atmosfære der selv de mest sjenerte reisende vil finne seg selv i å dele kjøkken, badstue, bål eller reisehistorier med andre eventyrere langt utover kvelden.

Prøv 'HI-Mosquito Creek'. Vandrerhjemmet vårt handler om menneskene du møter og stedene du vil se på dine reiser og å kunne gjøre det i et komfortabelt og felles miljø. Kom igjen, bli hos oss og prøv en unik Rocky Mountain-opplevelse du vil sette pris på hele livet.

**MERK - På grunn av villmarksbeliggenheten er tilgjengelighet for fysisk funksjonshemmede utfordrende (ring for mer informasjon) Kredittkort kreves ved reservasjoner. På grunn av mangel på direkte/pålitelig kommunikasjon med Wilderness Hostels er det sentrale reservasjonskontoret ikke i stand til å foreta reservasjoner samme dag som ankomst - kun walk-in basis. 48 timers individuell avbestilling - på alle villmarksherberger. Bestill på forhånd for å unngå skuffelse. Siden disse mindre vandrerhjemmene er svært populære både vinter og sommer.

SJEKK INN - 17.00 TIL 21.00
Juster klokkene frem 1 time hvis du ankommer fra BC
*Dette vandrerhjemmet er stengt på dagtid
Sjekk ut - før kl 10

72 TIMERS KANSELLERING KREVES!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Et ord om "HI-Wilderness Hostels"

Kom tilbake til naturen med "HI" nettverk av villmarksherberger. De er en variert gjeng! Noen har lys drevet av propan, noen har rustikke vedfyrte badstuer, på noen får du strøm, og på andre får du pumpe ditt eget vann. Men uansett hva du er ute etter, fordyper disse vandrerhjemmene deg med sine enkle bekvemmeligheter i Rocky Mountains naturlige prakt.

Du vil kunne nyte ekte stillhet, nattehimmel full av stjerner og kunnskapen om at noe av verdens mest storslåtte utendørs er rett utenfor døren. Disse vandrerhjemmene ligger spredt langs 'Icefields Parkway', ad over hele parkene, i lommer av trær, langs bekker eller ved foten av tusen fot høye fjellvegger. Enten du kommer dit med bil, sykkel eller til fots, blir innsatsen din belønnet med noen av de finere, enklere tingene i livet - en varm peis, koselige salonger og sjansen til å dele mat med nye venner mens du gjenopplever dagens eventyr.

---

HI Mosquito Creek er en del av HI Canada, en ideell organisasjon som har som mål å bygge et fellesskap av bevisste reisende som deler en større forståelse av mennesker, steder og kulturer.

Vær oppmerksom på at HI/YHA-rabatter ikke er tilgjengelige for medlemmer som en del av denne bestillingen. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.6
Fabelaktig
154 anmeldelser
 • Sikkerhet
  8.7
 • Sted
  9.3
 • Personale
  9.3
 • atmosphere
  10
 • Renslighet
  10
 • Verdi for pengene
  10
 • Fasiliteter
  10

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
07.1.2024
Great hostel! Liked the wooden stove and sauna.
vis mer
Mann, 25-30
10
Fabelaktig
04.1.2024
Had a fantastic time for the last two days ski touring using the Mosquito Creek Hostel as home base! Last time I stayed there was 40 years ago. Great facilities, ambience and value.
vis mer
Mann, 41+
10
Fabelaktig
05.9.2023
Kind, cozy, helpful, fires. Possibly my favorite hostel experience
vis mer
Kvinnelig, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Sykkelparkering
  • Frokost er ikke inkludert
  • Parkering
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje

Flere hostels i Banff