Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.7
Fabelaktig
16 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

En-stjernes overnatting med femstjerners minner. For oppdagelsesreisende, de eventyrlystne, og kanskje de som bare vil slappe av i en hengekøye på kanten av verden. Vi streber etter å være snille mot hverandre og mot miljøet, så vi bruker så lite plast og betong som mulig, i stedet finner du lokalt hentet tre og gress som det valgte byggematerialet.

Maten vår følger samme regel, (for det meste) lokale råvarer tilberedt fra bunnen av av lokalt personale for utmerkede resultater. I løpet av sekunder etter å ha gått av båten til stranden vår, vil du finne deg selv som en del av familien vår, dette er et sted du virkelig kan finne tilbaketrukkethet og plass til å slappe av. Koh Ta Kiev er den minst befolkede av de 3 hovedøyene i Sihanoukville, perfekt hvis du ønsker å komme deg vekk fra alt.

***Retningslinjer og betingelser for eiendom:
1. Avbestillingsregler: 1 dag før ankomst.
2. Innsjekking fra kl. 12.30 til 23.00.
3. Sjekk ut før kl. 9.30.
4. Betaling ved ankomst kun kontant.
5. Resepsjonens arbeidstid 07.00-23.00.
6. Ingen aldersbegrensning.
7. Avgifter inkludert.
8. Frokost er ikke inkludert.
9. Røyking tillatt.

FAQ:

Q. Hvordan kommer jeg meg dit?

A. Båten vår til øya går fra det første stedet kalt The Last Waiting Point på Marina Road i Otres2 kl. 11:45 (10.557341,103.5581665), og den andre plassen er ved LastPoint Departure Point på riksvei 45 i Ream nær Marinebase kl. 12.30 (10.5169518,103.6089014). Tenk alltid på hvor du er og hvilken retning nær deg.
-The Last Waiting Point er for gjester som allerede er i byen og kan ta en tuk-tuk eller pass-app for å ta båten der.
-LastPoint Departure Point er for gjester som kommer fra Phnom Penh, Kampot, Kep, flyplassen og Sihanoukville autonome havn.
Båten koster 15$ per person for åpen returbillett og kan betales når du ankommer The Last Point.


Sp. Hvordan kommer jeg meg fra Koh Rong eller Koh Rong Samloem til Koh Ta Kiev?

A. Ta den tidligste fergen til Sihanoukville autonome havn, ta en tuk-tuk eller en pass-app til Om's House (Ream Beach) som ligger 26 kilometer fra havnen, og ta båten vår kl. 12:30 til The Last Point ( $15 per åpen returbillett).


Q. Er det en direkte ferge fra Koh Rong eller Koh Rong Samloem?

A. Nei, det er det ikke! Det tar KR- og KRS-hurtigbåtene ca. 45 minutter å kjøre de 23,4 og 31 km fra disse øyene til Sihanoukville autonome havn, det tar langhalebåten vår ca. 30 minutter å gjøre den 5 km lange turen fra Om's House. Dessverre er det ingen direkte ferge fra KR og KRS, hvis det var en, ville det vært ca. 30-40 km unna Koh Ta Kiev, noe som ville være en uholdbar 2-timers hurtigbåttur eller en ubehagelig 4-timers longtail-tur over havet.


Spørsmål. Jeg kommer sent til Sihanoukville, kan jeg ta en ferge til deg senere enn kl. 12.00?

A. Vi kjører bare én ferge per dag og kan ikke garantere andre tjenester, så hvis du kommer for sent kan du enten nyte en natt i Otres eller prøve å finne en annen båtleverandør på The Last Waiting Point Otres2 og alltid gjøre sikker på at de går til riktig side av øya der The Last Point ligger, mange av dem går til nordenden som er en 40-minutters tur gjennom jungelen til oss. Vi kan gjøre en sen henting på andreplassen Om's House at Ream, men du må ha minimum 4 personer, mindre vil det være en privat båtavgift på 60 dollar begge veier.

Q. Jeg er for sent til å komme i dag, kan jeg komme i morgen?

A. Vi forstår, vi er alle reisende selv og vet hvordan det kan være. Vi tar aldri betalt for kanselleringer eller endringer i bestillinger. Det ville hjelpe oss om du kunne gjøre endringen på onlinebestillingen din selv. Mesteparten av tiden spiller det ingen rolle, vi kan bare justere bestillingen din med en dag, og du kan bare bli med oss ​​en dag senere. Slapp av, smil, så sees vi snart.


Q. Jeg ankommer Sihanoukville med buss fra Phnom Penh/Kampot/Kep, hvordan kommer jeg meg til Ream?

A. Hvis du kommer i tide til 12:30-båten ved Ream, gå av bussen på motorveien nær Sihanoukville flyplass. Se neste spørsmål for resten av informasjonen.


Q. Jeg ankommer Sihanoukville flyplass, kan jeg få transport?

A. Vi tilbyr ikke taxiservice, men båten vår hentes fra stranden nær flyplassen kl. 12.30 hver dag. Du kan prøve Pass-appen før du snakker med taxisjåførene på flyplassen, det pleier å være mye billigere, forvent å betale rundt $5 - $8 for den 10-minutters reisen. Destinasjonen din vil være Om's House i Ream Beach. Hvis du trenger en senere henting er det kun mulig fra Ream Beach, men gi oss beskjed på forhånd om dato og klokkeslett for å sikre at båten er tilgjengelig, ring 088 6107777.

Q. Når kommer båten tilbake til fastlandet?

A. Båten forlater øya kl. 09.30, kan slippe av ved Ream Beach kl. 09.50 på forespørsel, og ankommer The Last Waiting Point i Otres2 kl. 10.30 (eller tidligere hvis ingen trenger å gå til Ream)


Q. Hva bør jeg ta med meg?

A. Vi anbefaler: Svømmeklær, en oppladbar lommelykt, kokosolje (forhindrer sandfluestikk) og myggmiddel (vi har færre mygg enn fastlandet, men det er ingen skade å være forsiktig). (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.7
Fabelaktig
16 anmeldelser
 • Sikkerhet
  10
 • Sted
  9.8
 • Personale
  10
 • atmosphere
  9.6
 • Renslighet
  9.3
 • Verdi for pengene
  10
 • Fasiliteter
  9.1

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

8.3
Utmerket
09.5.2024
The place is nice and staff was good to us. unfortunately the beach was quite trashy. It may be better to stay at cactus
vis mer
Mann, 18-24
9.4
Fabelaktig
29.4.2024
Had an amazing stay here - booked 2 nights and ending up staying for a week including my birthday!
vis mer
Kvinnelig, 25-30
10
Fabelaktig
23.3.2024
I had planned to stay for 4 days and ended up staying for 2 weeks! The staff make you feel at home and it's very easy to meet other travellers! The atmosphere is great! The location is perfect, just like sleeping on the beach without the hassle! If you need a rest during your trip, it's perfect!
vis mer
Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Sengetøy inkludert
 • Generelt

  • Frokost er ikke inkludert
  • Bookutveksling
 • Tjenester

  • Resepsjon (begrenset åpningstid)
 • Mat og drikke

  • Restaurant
  • Bar
  • Tilgjengelige måltider

Flere hostels i Sihanoukville