Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Mcleodganj, Upper Bhagsu

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.5
Utmerket
124 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Si hei til The Hosteller Bhagsu, vårt tredje vandrerhjem for backpacker i hjertet av Lille Lhasa. Hvert rom her tilbyr en fantastisk utsikt over de fjerne toppene, og inviterer gjester til å våkne opp til den forlokkende skjønnheten til Mcleodganj. Dette vandrerhjemmet er designet for å være ditt ideelle fjellflukt, og har en praktisk beliggenhet og et perfekt oppholdssted for de som er bitt av reisefeilen. Vandrerhjemmets fasade er en imponerende glassstruktur, merket med vinylarbeid og stikker ut som et gult fyrtårn midt i fjellandskapet. Hosteller Bhagsu tilbyr en enkel inngangsport for å utforske de fortryllende omgivelsene, i gangavstand fra det berømte Bhagsunag-tempelet, fossen og Shiva Cafe.

Vandrerhjemmet har tre distinkte fellesområder, hver med sin unike sjarm. Innendørskafeen, innredet med massivtrebord og benker, er et innbydende sted å nyte en varm kopp kaffe. Den har også et livlig fotballbord for noen vennlige konkurranser. Fellesområdet, med sine 4-seters benker under markiser, tilbyr en mer intim ramme for samtaler og avslapning. Derimot er uteområdet, utsmykket med hengekøyer, husker og parasoller, perfekt for å slappe av i den friske fjelluften. Høydepunktet her er bålgropen, som vil se mange livlige netter, er vi sikre på. Hosteller Mcleodganj Bhagsu er en harmonisk blanding av moderne og lokale designelementer. Innredningen dreier seg om lokale varer, håndplukket fra nærliggende markeder. En fremtredende funksjon er det skreddersydde uendelig-knutemønster-dekalet som pryder kafeen og de private rommene, og legger til et snev av lokal arv til det moderne rommet.

Beliggende i nærheten av Bhagsunag-tempelet, den fascinerende Bhagsunag-fossen, det berømte tyske bakeriet, Tibet-museet og den berømte pizzeriaen Morgan's Place; vandrerhjemmet er enhver oppdagelsesreisendes glede. Selve byen, kjent for sin naturskjønne skjønnhet og åndelige betydning, gir et perfekt bakteppe for vandrerhjemmet, og integrerer essensen av den lokale kulturen og den naturlige prakten.

Le’s #GetUpGå til Bhagsu.Viktig notat:
The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Hosteller's Unbox Cafe serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.
Kafétidspunkt: 9.00–15.00 og 18.00–23.00


Merk: Langs stien som følger Krishna General Store, vil du legge merke til trapper som fører opp til høyre side (ca. 150 trapper). Fortsett på den stien til du kommer over en steinsti med skilting som fører til The Hosteller Mcleodganj, Bhagsu.

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis upassende oppførsel blir gjort oppmerksom på vandrerhjemmet, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.


Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Kaféen Hostellers Unbox serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømsikkerhetskopiering er kun tilgjengelig på utvalgte steder og ikke på alle Hosteller-eiendommene.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.5
Utmerket
124 anmeldelser
 • Sikkerhet
  8.7
 • Sted
  9
 • Personale
  9
 • atmosphere
  7.3
 • Renslighet
  8.7
 • Verdi for pengene
  8.8
 • Fasiliteter
  8.3

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

4.9
Rangering
27.4.2024
Stinky rooms, water literally dripping from the ceiling, only one okay common area, door to room fully broken from attack doesn't close or lock, even when booking multiple nights they made us change rooms partway they stay, getting a cheaper room then we paid for no credit or refund. This is 100% naive or poor management, the cleaning staff and helpers do what they are trained to, but no one cares to make good system or training here.Worst. Hosteller. Ever 🤮🤢. staff were informed, no response
vis mer
Blandet Gruppe, 31-40
10
Fabelaktig
26.4.2024
best place to stay...
vis mer
Mann, 25-30
10
Fabelaktig
24.4.2024
Nice clean hostel good value
vis mer
Mann, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Skap
  • Fellesrom
  • Warme Douches
  • Leselys
  • Takvifte
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Håndklær til leie
  • Oppbevaring av bagasje
  • Tur/reiseskranke
  • 24-Timers Sikkerhet
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Tilgjengelige måltider
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brettspill
  • Wi-Fi

Flere hostels i Dharamshala