Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Shimla

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.7
Utmerket
74 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

The Hosteller Shimla ligger rett ved Shimla Mall Road, og er selve symbolet på komfort, stil og skjønnhet. Dette splitter nye vandrerhjemmet for backpacker er tre etasjer høyt - med 21 luksuriøse rom; gir mer plass og komfort enn de fleste. Du kan velge mellom romslige sovesaler eller luksuriøse private rom; perfekt for enhver vennegruppe. Vandrerhjemmet har også en utpreget smart designestetikk som skiller det ut. Du får nyte et moderne og kult interiør uten å måtte gi slipp på komforten og varmen til et livlig backpackerherberge. Vandrerhjemmet har et fellesområde i første etasje og en spesiell takkafé med direkte utsikt over Mall Road.

Viktig notat:
The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.
Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00

Utsjekking - kl. 11.00

Hosteller's Unbox Cafe serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Kafétid: 08.00–14.00 og 18.00–23.00

Hosteller Shimla er for reisende som ønsker å oppleve å bo i nærheten av The Mall Road sammen med pittoresk utsikt. Husk at kjøpesenterveien kun er tilgjengelig til fots, og det samme er vi (ligger i en avstand på 10 - 12 minutter fra heisparkeringen).

Besøkstid: 10.00 til 20.00


Vennligst finn reiseretningen nedenfor.

Fra den nye bussholdeplassen tar du en drosje/buss til heisen.

Ta en billett på Rs 10/- fra heisdisken og få eskalert mot kjøpesenterveien.

På forsiden vil du se sportskomplekset Indira Gandhi.

Mot venstre vil det være en sti oppover på vei til den indiske banken, ta den stien og gå i 10 minutter, den vil slippe deg direkte til The Hosteller.

Hosteller Shimla-ruten - https://goo.gl/maps/maNX9gY82ga7aGh56

• Vei 1: Lengre, men praktisk ~ 20 min. gå https://goo.gl/maps/khWWeBPaknW6DWLDA

• Vei 2: Kortere, men ganske bratt ~ 15 min. fottur https://goo.gl/maps/m8ujiHQ62xSvjVUw5

For andre spørsmål kontakt oss direkte.

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Kaféen Hostellers Unbox serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsregler, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømsikkerhetskopiering er ikke tilgjengelig på denne eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.7
Utmerket
74 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.1
 • Sted
  8.7
 • Personale
  8.9
 • atmosphere
  8.5
 • Renslighet
  9.2
 • Verdi for pengene
  8.5
 • Fasiliteter
  8

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

8.3
Utmerket
09.4.2024
The place is nearby mall road with a good view of whole city. Visit if you are looking a place near mall road. Last 5 mins climb is bit hard because of steep slope.
vis mer
Mann, 31-40
9.4
Fabelaktig
09.4.2024
Comfortable beds, our room was cleaned every day, bathroom cleaned and refilled with toilet paper daily. Our room got cold occasionally, not sure if they offer heating options.
vis mer
Mann, 25-30
9.1
Fabelaktig
17.3.2024
great place, staff very friendly. but location is on top of massive hill so but of a pain to get to.
vis mer
Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Skap
  • Fellesrom
 • Tjenester

  • Vaskeritjenester
  • Flyplasstransport
  • Håndklær til leie
  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Tilgjengelige måltider
  • Cafe
 • Underholdning

  • Brettspill
  • Wi-Fi

Flere hostels i Shimla