Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Mussoorie, Mall Road

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.9
Utmerket
29 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Alle rommene på The Hosteller Mussoorie Mini ligger rett ved siden av Mall Road, og har panoramautsikt over dalen. Med 4 sovesaler og 4 private rom, et spillerom og fellesområder fulle av energi - er det den ultimate flukten fra bylivet. Med en moderne tilnærming i tankene, har plassen blitt transformert for å innlemme en dynamisk designstil. Spiraltrappen som forbinder gulvene, tremøblene med et portugisisk preg, romslige himmelsenger og den minimalistiske konseptualiseringen gjør vandrerhjemmet ekstremt unikt.

Et søtt bibliotekområde ønsker deg velkommen når du kommer inn. Det er en himmel for alle bokelskere siden den er fylt med interessante bøker. Tenk deg å sitte på de superkomfortable stolene mens du nipper til en kopp chai og fortaper deg i Ruskin Bonds verden! Ganske drømmende, ikke sant? Legg igjen alle bekymringene dine og slipp alt stress mens du blir med andre reisende på denne stille og fredelige flukt. Nær byen, men likevel rolig, er dette vandrerhjemmet for alle forfattere, kunstnere, kreative sjeler og reiseelskere som ønsker å leve sitt beste fjellliv.

The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Vær oppmerksom på at på grunn av bygging av vannrørledninger ved Mall Road, er alle veiene blokkert (fra begge sider av Library Chowk så vel som fra billedpalasset).
4-hjulinger og 2-hjulinger er ikke tillatt på Mall Road (privat og gult nummerskilt).
Hvis gjester kommer i sitt eget kjøretøy, må de parkere det i nærheten av Library Chowk. Det er en parkeringsplass på flere nivåer og kommer nedover rundt 100 Mtr. Det er et skilt Padmini Niwas (det er en oppovervei) som gjester lett kan nå TH Mussoorie Mall Road.

Vennligst finn reiseretningen nedenfor.

Fra Dehradun jernbanestasjon ta en drosje/buss til Mussoorie bibliotek. Drosjekostnader er Rs 350/- og bussen er Rs 70/-. Ta en venstresving fra biblioteket, og det vil være en tavle som sier 'I Love Mussoorie'. Kom så nedover via Tibetan Market Gali, og der kommer du til The Hosteller Mussoorie Mini.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Vær oppmerksom på at det er en skråstilt spasertur på 5 minutter etterfulgt av ca. 50 trapper for å nå eiendommen.

Hosteller's Unbox Cafe serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.
Kafétid: 08.00–14.00 og 18.00–23.00
Besøkstid: 10.00 til 20.00


Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis upassende oppførsel blir gjort oppmerksom på vandrerhjemmet, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Hostellers Unbox-kafeen serverer eggitære så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømbackup er ikke tilgjengelig på denne eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.9
Utmerket
29 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.2
 • Sted
  9
 • Personale
  9.4
 • atmosphere
  8.6
 • Renslighet
  8.6
 • Verdi for pengene
  9
 • Fasiliteter
  8.4

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

9.4
Fabelaktig
09.2.2024
Top place!
vis mer
Mann, 25-30
7.7
Meget bra
25.1.2024
A Decent Stay
vis mer
Mann, 18-24
7.1
Meget bra
17.12.2023
The hostel is newly built and still requires tiny modifications- for example, a place to dry clothes instead of tables. I also think the location requires clearer navigation signs on the way. In my opinion, the hostel would greatly benefit from using their glass windows as places where people can stick their notes. I love the view from the common area which would benefit greatly from fairy lights. I also think the fireplaces provided in individual rooms are of no use and can be repurposed.
vis mer
Kvinnelig, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Takvifte
 • Tjenester

  • Håndklær til leie
  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Cafe

Flere hostels i Mussoorie