Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.3
Utmerket
125 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Bare ca 300 meter. fra et av verdens 7 underverker, The Hosteller Agra er perfekt for dine improviserte helgeplaner. Ligger på den vakre asfalterte veien som fører til Taj Mahal, og tilbyr alt en reisende ønsker seg. Romslige rom, flotte fellesarealer for å slappe av, A+ gjestfrihet og susen fra et vandrerhjem for backpacker. Enten det er en rask 2-dagers ferie eller et lengre opphold, er vi alltid klar for å være vert for deg.

Finn et kult nytt tilholdssted i fellesområdet vårt i kjelleren. Med alt fra et bordfotballbord til et carrom-brett er plassen alltid fylt av aktivitet. Vi er superfilmaktige og elsker å vise frem det også. Den store projektoren ved siden av spillområdet er en perfekt venn for et Bollywood-filmmaraton. Ta tak i de beste setene i huset og slapp av med de mykeste putene når lysene dempes og din favoritt masala-film begynner.

En spesiell hemmelighet venter på vandrerhjemmet vårt. Vil du vite hva? Gå over til den enorme åpne terrassen og nyt det fascinerende landskapet. Mens du tar alt inn, rett der foran deg, står den mest majestetiske strukturen av alle - Taj Mahal. En eterisk utsikt uten like, vi vedder på at du ikke vil være i stand til å ta øynene vekk fra den. Tilbring kveldene dine med å se den strålende solnedgangen mens du nipper til en cuppa joe. La den kjølige brisen forfriske deg. Med ikke ett, men TO terrasseområder, er det ingen mangel på kjølig vind og nydelig utsikt her. Vent ikke lenger og gjør deg klar til å bli forelsket.

La oss #GetUpGå til Agra.

The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00
Sugar and Spice Cafe (ikke drevet av The Hosteller) serverer vegetariske så vel som ikke-vegetariske retter. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Tidspunkt for kafeen: 07.00–22.00

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømsikkerhetskopiering er kun tilgjengelig på utvalgte steder og ikke på alle Hosteller-eiendommene.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.3
Utmerket
125 anmeldelser
 • Sikkerhet
  8.8
 • Sted
  9.1
 • Personale
  8.5
 • atmosphere
  7.4
 • Renslighet
  8.2
 • Verdi for pengene
  8.2
 • Fasiliteter
  7.9

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
05.4.2024
The staff was very friendly `
vis mer
Mann, 18-24
9.7
Fabelaktig
02.4.2024
overall stay was good , will visit again
vis mer
Mann, 18-24
8.6
Utmerket
01.4.2024
Great location, friendly staff , lovely rooftop with view of Taj Mahal , can lock bags away with padlock in room but can’t lock room door . Very clean
vis mer
Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Frokost er ikke inkludert
  • Air condition
  • Parkering
  • Takvifte
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Cafe

Flere hostels i Agra