Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Fort Kochi

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.8
Utmerket
89 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Velkommen til Guds eget land.

Dette vandrerhjemmet ligger nær den vakre Fort Kochi-stranden, og beviser at setningen ovenfor er sann. Dager her begynner med rolig energi og netter avsluttes med morsomme aktiviteter. Stemningen på The Hosteller Fort Kochi er helt uten sidestykke. Med 4 sovesaler og 5 private rom, blander vandrerhjemmet moderne stil og lokal kultur sammen. Gjør deg klar til å skape nydelige minner ettersom varmen her vil gjøre det til et hjem borte fra hjemmet.

Det koselige vandrerhjemmet fanger den lokale kulturen nøyaktig gjennom artefakter og design. Rett ved inngangen sitter den antikke båten som nå er omgjort til sofa, som komplementerer Fort Kochis chill vibe. De fargerike veggmaleriene som viser elementer fra fiske, lokal mat og menneskene vil vinne hjertet ditt umiddelbart. På samme måte kan vandrerhjemmet skryte av tre fellesområder som vil bli dine hangout-steder på kort tid. Vil du unnslippe kaoset og tilbringe arbeidet ditt i fred? Arbeidsplassen i første etasje venter på deg! For å engasjere deg med andre reisende og dele opplevelsene dine, gå over til fellesområdet i andre etasje som alltid er fylt med skravling.

La oss snakke om den beste delen av vandrerhjemmet. Når det kommer til moro, er dette helt på toppen, bokstavelig talt. Ta trappa til fellesområdet vårt på taket som har alt en backpacker drømmer om! Gjør deg klar med litt popcorn og et varmt teppe mens du slapper av og nyter et filmmaraton med klanen på The Hosteller. Med komfortable sitteplasser og en projektor blir det fullt hus her. Ikke mye av en filmelsker? Ingen grunn til bekymring, spillområdet vårt venter på deg rett ved siden av. Med alt fra fotball til carrom, få frem konkurrenten i deg. Komplett med salong og arbeidsplass, når du først kommer hit, vil du bare ikke forlate!
The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Gjester med lokal ID er ikke tillatt på denne eiendommen.

Gjester med lokal ID vil få adgang til vandrerhjemmene våre bortsett fra Jodhpur, Mussoorie by The Stream Side, Shangarh, Chikmagalur, Fort Kochi, Coorg og Coorg Madikeri.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Hostellers Unbox-kafeen serverer eggitære så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsregler, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømsikkerhetskopiering er kun tilgjengelig på utvalgte steder og ikke på alle Hosteller-eiendommene.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.8
Utmerket
89 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.4
 • Sted
  9.8
 • Personale
  8.6
 • atmosphere
  7
 • Renslighet
  9.4
 • Verdi for pengene
  8.7
 • Fasiliteter
  8.8

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

6.0
Bra
25.4.2024
trying to be a European hostel but the check in process is so convaluted it makes you want to go elsewhere
vis mer
Mann, 31-40
10
Fabelaktig
08.4.2024
Nasaru was very helpful and friendly, thank you for being kind🙏🏽 happy to do business again with Hosteller!
vis mer
Mann, 25-30
10
Fabelaktig
26.3.2024
Aircon is fab, decent space to work from with nice rooftop and chill area. WiFi is solid and social vibes and spaces around the hostel. Broke my phone and was returning to Kochi so went to same hostel, Nasru was a life saver and brought me to a place to get the phone fixed for a good price, when we couldn’t collect that night, he brought it round in the morning. Top fella, brings all the friendly vibes to the hostel, he got us all involved in Holi festival couple weeks previous when I was there!
vis mer
Mann, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Air condition
  • Leselys
 • Tjenester

  • Flyplasstransport
  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Underholdning

  • Brettspill
  • Bordfotball

Flere hostels i Cochin