Gratis avbestilling Bestill mer enn 3 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.9
Utmerket
51 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Ja takk! Hostel, ligger i Hermano Pedro Street nr. 14, rett ved inngangen til Antigua Guatemala og 4 kvartaler fra Central Park.

Vi har forskjellige rom for din komfort, mellom private rom og delte rom. Hotellet vårt har et svømmebasseng og en unik utsikt over vannvulkanen, brannen og Acatenango. Vi tilbyr matservering i restauranten vår og vi har en bar. Det vil være en glede å ønske deg velkommen!

Hos Yes Please! Hostel finner du flere attraksjoner og restauranter i nærheten. Når du ankommer La Aurora internasjonale lufthavn, kan du ta en skyttelbuss eller en privat bil, vi er 24 km unna.

Ja takk! Vandrerhjem - Vilkår og betingelser:

Avbestillingsregler: 3 dager før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte vil du bli belastet for hele oppholdet.
Innsjekking fra kl. 15.00 til 23.00.
Sjekk ut før kl. 11.00.

Vi aksepterer ikke kontanter, kun kreditt- og debetkort.
Dette overnattingsstedet kan forhåndsgodkjenne kortet ditt før ankomst.

Skatter ikke inkludert - 10 % turistskatt og 12 % statlig skatt. Totalt 22 % tillegg

24 timers resepsjon.
Ingen kjæledyr tillatt.
Vi tar ikke imot kunder yngre enn 18 år.

Merk at bassengområdet og restauranten er en annen leverandør, er ikke eiendom fra Hostel, selv om hvis du bor på vandrerhjemmet vårt har du tilgang til bassenget uten kostnad, kun restaurantavgifter og måltider gjelder. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.9
Utmerket
51 anmeldelser
  • Sikkerhet
    8.6
  • Sted
    8.1
  • Personale
    9.2
  • atmosphere
    8.6
  • Renslighet
    9.4
  • Verdi for pengene
    9.2
  • Fasiliteter
    8.9

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

7.1
Meget bra
05.7.2024
No lockers in the room.
vis mer
Mann, 18-24
8.6
Utmerket
01.7.2024
Great little hostel, not much going on social wise but amazing price and amazing rooms, will definitely stay here again
vis mer
Kvinnelig, 18-24
8.3
Utmerket
24.6.2024
I liked our stay here. It’s got a nice location - a bit of a walk to the centre but really not too bad. Staff was friendly too. There’s no lockers and you don’t get a key, which was slightly annoying considering that our roommate locked herself in the room and we couldn’t get in once. It was nice to have a hot shower. Overall a nice hostel and I would recommend it.
vis mer
Blandet Gruppe, 25-30

Fasiliteter

  • Gratis

    • Gratis wifi‎
    • Gratis internettilgang
  • Generelt

    • Skap
    • Svømmebasseng
    • Fellesrom
    • Sykkelparkering
    • BBQ
    • Frokost er ikke inkludert
    • Warme Douches
    • Kjøleskap
    • Tørketrommel
    • Leselys
    • Haardrogers te Huur
    • Utendørs svømmebasseng
    • Vaskemaskin
    • Håndklær er ikke inkludert
  • Tjenester

    • Internettilgang
    • Vaskeritjenester
    • Flyplasstransport
    • Håndklær til leie
    • Oppbevaring av bagasje
    • 24-timers Resepsjon
    • Kredittkort ikke akseptert
    • 24-Timers Sikkerhet
    • Huishouding
    • Ekspressinnsjekk/-utsjekk
  • Mat og drikke

    • Restaurant
    • Bar
    • Tilgjengelige måltider
    • Cafe
  • Underholdning

    • Wi-Fi

Flere hostels i Antigua