Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Ooty

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.9
Utmerket
14 anmeldelser
Fantastisk beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Et sted hvor tiden står stille, bekymringer forsvinner og lykke møter deg med åpne armer! Ja, det er The Hosteller Ooty for deg. Med en ekstremt vakker og jordnær atmosfære, er dette vandrerhjemmet mer enn 100 år gammelt og vil ta deg tilbake til et annet århundre. Klar for tidsreise med oss?

Omgitt av natur, er det det perfekte vandrerhjemmet med hyttetema og tilbyr de beste fasilitetene til reisende. Pakk kofferten og masse entusiasme fordi vårt enorme uteområde er stedet for å få frem barnet i deg. Tag med vennene dine for et slag badminton eller velg å gå solo og få den sårt tiltrengte yogaøkten til å skje. Den kjølige og luftige luften, duft av furu, vil være din følgesvenn gjennom hele turen. Hvis du elsker minimalisme, vil vandrerhjemmet vårt vinne deg over med sine vintagemøbler, buede interiør og deilig varme. Du kan slappe av rundt bålet og dele reiseopplevelser med andre backpackere fra hele landet.

Når bylivet blir litt for mye, vil vandrerhjemmet vårt og dens landlige beliggenhet hjelpe deg med å stresse ned. Med en steinskorstein i alle private rom, grønn utsikt som beroliger sjelen din og en fredelig atmosfære, vil du sette pris på hvert sekund du tilbringer på dette rolige stedet. Siden vandrerhjemmet ligger så nær mange av Ootys beste attraksjoner, kan du velge å bruke hele dagen på å utforske eller bare krølle deg sammen med favorittboken din i våre koselige fellesarealer. Valget er ditt! Er du allerede spent på å planlegge reisen din? Det er på tide å #GetUpGå til Hosteller Ooty.

The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Tidspunkt for mottak : 08.00 - 12.00

Besøkstid: 10.00 til 20.00

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.


Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Hostellers Unbox-kafeen serverer eggitære så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømbackup er ikke tilgjengelig på denne eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.9
Utmerket
14 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.7
 • Sted
  7.7
 • Personale
  9.7
 • atmosphere
  8.7
 • Renslighet
  9
 • Verdi for pengene
  8.7
 • Fasiliteter
  8.7

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
08.4.2024
The staff was very helpful liked the property
vis mer
Mann, 18-24
9.7
Fabelaktig
17.3.2024
The staff were one of the nicest ive encountered. very polite and relaxed. very cool atmosphere.
vis mer
Mann, 18-24
7.1
Meget bra
29.2.2024
Located far from grocery and restaurants, no in house kitchen. The rooms are not insulated and freezing at night. Electric heating blanket could be provided but for a fee (weird as it is needed for being comfortable). But the staff is helpful and really nice! Clean overall.
vis mer
Mann, 31-40

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Frokost er ikke inkludert
  • Takvifte
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-Timers Sikkerhet
  • Huishouding
  • Resepsjon (begrenset åpningstid)

Flere hostels i Ooty