Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Mcleodganj, Mall Road

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.9
Utmerket
29 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Midt i hjertet av Indias "Little Lhasa" ligger The Hosteller Mcleodganj Mall Road. En fem minutters spasertur fra den fargerike Mall Road, er dette vandrerhjemmet midt i all handlingen uten å være overveldende når du vil slappe av og slappe av. Den har et levende tema som reflekterer den lokale kulturen og viltvoksende fellesrom for å romme deg og vennene dine.

Hosteller Mcleodganj Mall Road har 11 romslige private rom og 8 komfortable sovesaler med uendelig utsikt over den omkringliggende byen og fjellene bak dem. Det er også 2 luksussuiter som kan huse opptil 5 personer i hver. Når vi snakker om luksus, tilbyr vandrerhjemmet ikke ett, men tre praktfulle fellesrom. Det skjermede innendørsområdet er et flott sted å spille favorittbrettspillene dine, kose seg og lese en bok eller bare prøve deg på hengetromme. Uteterrasseområdet er der festen er. Designet for å være interaktiv, sosial og livlig; uteområdet har peis, parasoller og endeløs utsikt over dalen utenfor. Vandrerhjemmet inspirerer sterkt fra den tibetanske kulturens rikdom som du vil se reflektert på veggene, kafétakene, veggmalerier i thangka-stil og Shambhu-stoffinnbygging. Og som alltid kan vi ikke la deg gå sulten ut på natten, så vandrerhjemmet er utstyrt med en vakker kafé som serverer deilige retter.

Kryss av for backpacking-huben til Kangra fra reisebøttelisten din i år og gjør det med stil med The Hosteller Mcleodganj Mall Road. Vår 24x7 reisepult er klar med de beste aktivitetsanbefalingene fra området, og fellesrommene våre vil være fulle av morsomme arrangementer som musikkkvelder, spillkvelder, filmvisninger, ølpongmesterskap og mye mer. Hva venter du på? Lar #GetUpGå til Mcleod.

The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Hosteller's Unbox Cafe serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.
Kafétid: 08.00–14.00 og 18.00–12.00
Besøkstid: 10.00 til 20.00


Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Kaféen Hostellers Unbox serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømbackup er tilgjengelig på eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.9
Utmerket
29 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.5
 • Sted
  9.5
 • Personale
  8.9
 • atmosphere
  8.1
 • Renslighet
  9
 • Verdi for pengene
  8.7
 • Fasiliteter
  8.4

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

7.1
Meget bra
04.5.2024
Overall an alright hostel. The location is good, the facilities clean, and the rooftop communal area was lovely. However everything is done on an online app which was annoying you couldn't just ask staff to get things done more efficiently, and it was hard to pay in cash and the wifi struggled on the roof. Our room had no windows which would have been nice. We booked our airport taxi elsewhere as it was easier than the app, and the cafe food was overpriced but ok. Not much atmosphere.
vis mer
Par, 25-30
10
Fabelaktig
21.4.2024
one of the best hostel dorms I stayed in during my 3 months India! the shower is HOT (honestly I cried a bit, it's been a while since I had a hostel with a good shower) and the beds are cosy and have privacy curtains. ONLY DOWNSIDE ARE THE SHORT BEDS! if you are taller than 6 feet you will not really fit if you want to stretch.
vis mer
Kvinnelig, 31-40
5.4
Rangering
15.4.2024
Bad experience. First night was decent so we extended, were told we needed to move dorms (no explanation but sure). We double checked that the new beds were correct and then get woken up by different staff at 12am, lights on, super loud, that we're in the wrong bed. Management very disappointing. Apart from that the hostel is fine. Bed frames are metal which makes quite some noise
vis mer
Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Parkering
 • Tjenester

  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Cafe
 • Underholdning

  • Brettspill

Flere hostels i Dharamshala