Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Rishikesh, Upper Tapovan

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.9
Utmerket
16 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Ohai og velkommen til vårt tredje sosiale, morsomme og moderne vandrerhjem som ligger midt i hjertet av Yoga Capital of the World! Hos The Hosteller Rishikesh Upper Tapovan vil du bli behandlet med en fantastisk utsikt over fjellene fra hvert eneste rom. Dette lyse vandrerhjemmet ligger ved siden av et vidstrakt, grønt felt, og er en oase av ro og avslapning. Vår kafé i 5. etasje er det perfekte stedet å slappe av og nyte det fantastiske landskapet mens du nipper til en kopp chai. Og hvis du trenger å få gjort litt arbeid, vil våre sjarmerende balkongarbeidsplasser gi deg inspirasjonen du trenger for å være produktiv. Men det er ikke alt - vår store skyggefulle terrasse over kafeen er det ultimate tilholdsstedet. Med koselige lesekroker, bokhyller og til og med et fotballbord, har du mange muligheter for å underholde deg selv.
Vandrerhjemmet er dypt inspirert av de lokale fargerike yogastudioene, og har mange beroligende elementer og livlige farger overalt. Vi har til og med lagt til noen vakre blomsterveggstykker i metall for å få et snev av natur på innsiden. Og nevnte vi at vi ligger bare 500 meter. fra Laxman Jhula? Du vil ha enkel tilgang til alle de moderne fasilitetene du trenger samtidig som du er i nærheten av alt som skjer. Så hva venter du på? Bestill ditt opphold på The Hosteller Rishikesh Upper Tapovan i dag og opplev det ultimate backpackerparadiset.

Viktig notat:
The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.
Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

UP-TOWN Cafe (ikke drevet av The Hosteller) serverer vegetariske så vel som ikke-vegetariske alternativer. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Kafétid: 08.00–23.30

Varmtvannstidene er fra 05.00 til 13.00 og 18.00 til 23.00.

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil gjesten bli belastet for den første natten.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

UP-TOWN cafe serverer ikke-vegetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsregler, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømbackup er tilgjengelig på eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.9
Utmerket
16 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.3
 • Sted
  9
 • Personale
  9.3
 • atmosphere
  8.7
 • Renslighet
  8.7
 • Verdi for pengene
  9
 • Fasiliteter
  8.5

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

10
Fabelaktig
17.2.2024
Had a very comforting stay here. Hosts Nitin and sweety helped us guide about all nearby spots and cafes to visit. They have a great roof top area, ideal to admire morning sunrise and practice yoga. Deepak, sanjay, Ali and asif always make sure you're having a good time while chilling at the common area. Dorms are always clean. Will surely visit again.
vis mer
Mann, 31-40
9.1
Fabelaktig
29.1.2024
Everything was good. Hostel really clean. Staff was really friendly and helpful. The only disadvantage was that the door of the dorm is always unlocked, but if u lock your things in the locker then it’s fine.
vis mer
Kvinnelig, 25-30
10
Fabelaktig
15.1.2024
The stay was amazing
vis mer
Kvinnelig, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Fellesrom
  • Heis
  • Sykkelparkering
  • Frokost er ikke inkludert
  • Air condition
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Cafe
 • Underholdning

  • Brettspill

Flere hostels i Rishikesh