Gratis avbestilling Bestill mer enn 4 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

AspenTLV - Pepo Hostel ligger i hjertet av pulserende Tel Aviv, og tilbyr et perfekt urbant tilfluktssted. Dette vandrerhjemmet har rom med klimaanlegg, en innbydende fellesstue og gratis Wi-Fi. En terrasse og bar bidrar til sjarmen, mens dens førsteklasses beliggenhet gjør det til en ideell base for utforskning.

Ligger bare 600 meter fra Banana Beach, 700 meter fra Aviv Beach og 800 meter fra Jerusalem Beach, er det et strandelskers paradis. Vandrerhjemmet går utover, og tilbyr et felles kjøkken, romservice og turassistanse.

Rommene er gjennomtenkt designet, med sittegruppe, felles bad (noen har balkong og utsikt over byen) og koselige fasiliteter som sengetøy og håndklær. Gjestene serveres daglig frokost med en rekke alternativer, inkludert vegetarisk, vegansk og kosher.

Utenfor vandrerhjemmets dører venter Tel Avivs spennende aktiviteter, fra stranddager til fiskeutflukter. Det flerspråklige personalet er alltid klar til å gi nyttige tips i resepsjonen. Opplev byens puls med AspenTLV - Pepo Hostel som din komfortable og livlige hjemmebase.

Pepo Hostel by Aspentlvs retningslinjer og betingelser:

Avbestillingsregler: 72 timer før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet den første natten av oppholdet.

Innsjekking fra kl. 15.00 til 24.00.
Utsjekking fra kl. 00.00 til 11.00.

Betaling ved ankomst med kredittkort, debetkort.
Skatter inkludert.
Frokost er ikke inkludert.

Generell:
24 timers resepsjon.
Ingen portforbud. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

    Flere hostels i Tel Aviv