Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
0 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

PG'S Home Arusha er et familievennlig og reisende overnattingssted, som ligger ikke langt fra sentrum og i et lett og tilgjengelig område.

Dette sjarmerende etablissementet har en rekke fasiliteter, inkludert en rolig hage, praktisk gratis privat parkering, en koselig felles salong og en innbydende terrasse. Unn deg de autentiske smakene av afrikansk mat i restauranten på stedet, og slapp av med forfriskende drinker i baren.

Med en 24-timers resepsjon, flyplasstransport, romservice og gratis Wi-Fi, er alle aspekter av oppholdet nøye ivaretatt. De velutstyrte rommene på PG's HOME er designet for komfort og stil, og kan skilte med klimaanlegg, et komfortabelt sittehjørne, flatskjerm-TV med satellittkanaler, safe og eget bad med bidé og gratis badeprodukter. og tøfler.

Noen av rommene har også luksusen som en balkong eller fantastisk fjellutsikt. Våkn opp til en herlig kontinental frokost hver morgen, og setter den perfekte tonen for dagen med utforskning. T

det anerkjente Uhuru-monumentet venter bare 7,7 kilometer unna, og gir et innblikk i landets historie, mens det pulserende Njiro-komplekset, som ligger omtrent 8,9 kilometer fra eiendommen, inviterer deg til å oppdage en verden av underholdning og spenning. Fordyp deg i skjønnheten og den kulturelle rikdommen til Arusha, vel vitende om at PGs HOME gir et rolig tilfluktssted å vende tilbake til etter eventyrene dine.

PG'S Home Arusha retningslinjer og betingelser:

Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet den første natten av oppholdet.

Innsjekking fra kl. 00.00 til 24.00.
Sjekk ut fra kl. 00.00 til 10.00.

Betaling ved ankomst med kontanter, kredittkort.
Skatter inkludert.
Frokost inkludert.

Generell:
24 timers resepsjon.
Ingen portforbud. (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

    Flere hostels i Arusha