Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Opera House, Udaipur

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.6
Fabelaktig
2 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

The Hosteller Opera House, Udaipur ligger i hjertet av City of Lakes, og er et unikt vandrerhjem for ryggsekkturister som samler det beste fra Rajasthani-kulturen, moderne arkitektur og vår prisvinnende A+ gjestfrihet. En gang i tiden var akkurat denne plassen et yrende operahus og teater for de kongelige i Rajasthan, besøkt av både konger og prinser. Dette vandrerhjemmet er et absolutt fristed for kunstelskere, og er designet på en måte som blander industrielle, art deco- og tradisjonelle temaer. I flukt med luksuriøse fellesarealer, å gå inn i The Hosteller Opera House, er Udaipur en følelse som ingen andre.

I første etasje har vandrerhjemmet en stor inngjerdet restaurant med høye tak og overdådige juveltonede sofaer. Keiserlige trapper omslutter dette nivået og fører til en dobbel mesanin med sitteplasser i vintage skinn og tremøbler. Dette er omgitt på tre sider av en blå tonet al-fresco kafé som serverer de deiligste godbitene. Denne friluftskafeen er ledsaget av en pizzeria med en autentisk vedovn for de mest cheesy og røykfylte 'zzaene. Det er også et ekspansivt basseng i denne etasjen, komplett med plaskebasseng og skyggelagt av frodige grønne planter. Et annet utendørs sitteområde med flettet stokk omgir dette, noe som gjør første etasje fullt ut i stand til å huse mer enn 300 personer. Dette enorme fellesområdet er svært allsidig og kan fungere som et samarbeidsområde, et arrangementslokale, en klubb, en elegant restaurant, en kafé og et seminarrom. Og hvis du er ute etter litt nedetid med laget ditt, kan du alltid ta turen til biljardrommet for en spennende runde med spill. Disse pulserende områdene kompletteres av klassiske private rom og sovesaler fra The Hosteller, som blander komfort, sak og sjarm. Og hvis alt dette ikke var nok, er det også en storslått foaje, flere utslippsområder, rikelig med parkering og noen virkelig fantastiske veggmalerier.

Et ultra premium backpackervandrerhjem med polert interiør, et tropisk preg, en rekke endeløse fasiliteter og vennlig personale for å imøtekomme dine behov; Hosteller Opera House, Udaipur kommer til å bli ditt reiseopphold når du er i denne romantiske byen.

Viktig notat:
Hosteller Opera House, Udaipur er familievennlig frem til 30. september 2023. Merk: Gjester under 18 år er ikke tillatt i sovesalene.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Farm House Café (ikke drevet av The Hosteller) serverer vegetariske så vel som ikke-vegetariske retter. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Kafétider: 07.30 - 10.30 og 12.00 - 22.30.
Bartider: 12.30–23.00.

Svømmebassengtidspunkt: 09:00 til 18:00.

Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.


Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Gjester kan kun bestille og spise utemat i de angitte spiseområdene og private rom.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Power backup er tilgjengelig denne egenskapen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.6
Fabelaktig
2 anmeldelser
 • Sikkerhet
  10
 • Sted
  10
 • Personale
  10
 • atmosphere
  8
 • Renslighet
  10
 • Verdi for pengene
  9
 • Fasiliteter
  10

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

9.1
Fabelaktig
16.1.2024
easy 5 out of 5 if i wanted to take rail or bus. 10 min to old town, lots of street food nearby. only complaint is the price changes day to day. my only day price was 205. the next day and since +600 for dormitory.
vis mer
Mann, 41+
10
Fabelaktig
08.11.2023
Cool hostel with clean spaces.
vis mer
Mann, 31-40

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Svømmebasseng
  • Fellesrom
  • Frokost er ikke inkludert
  • Air condition
  • Leselys
  • Takvifte
 • Tjenester

  • Oppbevaring av bagasje
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke
  • Huishouding
 • Mat og drikke

  • Restaurant
  • Bar

Flere hostels i Udaipur