Gratis wifi‎
Gratis frokost‎

Soul Camp

Gratis avbestilling Bestill mer enn 4 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.4
Fabelaktig
12 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Soul Surf House har en stor felles takterrasse med utsikt over bølgene og surferne. Med 4 rom har vi plass til maks 15 personer, så det er nok plass til alle.

Surfehuset vårt ligger ved stranden i Anza, en sjarmerende fiskerlandsby kjent for sin mat og gjestfrihet. Og viktigst av alt, surfe i verdensklasse rett utenfor dørstokken. Feilfrie høyrebølger, vakre strender og lokale marokkanske eventyr er alle bare et steinkast unna – så fra surfere til reisende, digitale nomader til familier – her er det noe for enhver smak.

Vi har høyhastighetsinternett slik at du også kan jobbe på terrassen vår. Nyt solsengene våre for å få med deg solingen din eller se den fantastiske stjernehimmelen om natten. Gjester fra hele verden deler øl på terrassen og nyter vår deilige BBQ. Vi ser surfefilmer på storskjerm en gang i uken.

Soul Camp retningslinjer og betingelser:

Avbestillingsregler: 3 dager før ankomst.

Innsjekking fra kl. 13.00 til 23.00
Sjekk ut før kl. 12.00

Betaling ved ankomst med kontanter, kreditt- og debetkort
Skatter inkludert
Frokost er ikke inkludert

Generell:
24 timers resepsjon.
Dette er bestillingsbetingelsene for en ferie bestilt med Soul Surf Camp Almugar Surf and Yoga i Marokko og Pure Travel GmbH. Vennligst les nøye. Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga House Morocco vises her som "Soul Surf Camp". Du som kommer på ferie er oppgitt som kjøper/bestiller/leietaker
Feriekontrakt

Kontrakten din er med Pure Travel GmbH grunnlagt og basert i Zürich, Sveits og Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga huset. Pure Travel GmbH er byrået for “Soul Surf Camp Almugar Surf House Morocco. Jurisdiksjonssted er Sveits. Pure Travel GmbH er selskapet som håndterer alle bestillinger og organisasjonsartikler for Soul Surf Camp Almugar Surf House. "Soul Surf Camp" er besøksstedet for ferien din. Under navnet "Soul Surf Camp" hører flere steder til den.

På tidspunktet for bestilling vil kontorteamet sende en bekreftelses-e-post med en lenke til vår bestillingsmotor. I den ber vi om personlig informasjon samt reiseinformasjon for å organisere ferien din. Ved å akseptere vilkårene og betingelsene forplikter klienten seg til bestillingen. Bestillingen går da fra «venter» til «bekreftet». Uten å akseptere vilkårene og betingelsene innen 5 dager er en bestilling ikke bekreftet, og vi holder ikke rommet tilgjengelig. Våre vanlige betingelser vil bli brukt. Ved gruppebestilling forventer vi at gruppelederen har fullmakt til å signere på vegne av de andre gruppemedlemmene. Hovedbestilleren er ansvarlig for hele feriekostnadene samt kanselleringen/endringene i bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å kunne nekte aksept av en bestilling uten absolutt skjønn.
Priser

Alle priser på vår hjemmeside er vist i EUR og oppgitt per person/7 netter med mindre annet er oppgitt. Vi forbeholder oss retten til å kunne endre/endre prisene før ankomst. Når en bestilling er gjort, kan rabatter ikke brukes i etterkant.
innbetaling

Betalinger må gjennomføres innen 5 dager etter bekreftelse av bestillingen for å beholde reservasjonen. Ankomster innen 42 dager blir bedt om å betale 100 % av totalbeløpet for bestillingen. Ankomster senere enn 42 dager bes betale et depositum på 25 % innen 5 dager etter bekreftelse av bestillingen og 75 % 42 dager før ankomst. Depositumet på 25 % kan ikke refunderes. Avhengig av kampanjer eller spesielle anledninger forbeholder vi oss retten til å be om 100 % forskuddsbetaling for å beholde bestillingen.

Betalinger kan aksepteres som nevnt i lenken til vår bookingmotor. Vi aksepterer bankoverføringer til vår bankkonto i EUR eller CHF, og vi aksepterer betalinger betalt med kredittkort i EUR (VISA/MASTERCARD) for din feriebestilling.

Soul Surf Camp garanterer bestillinger kun ved full betaling. Ved overføring av et depositum på 25 % av totalbeløpet garanterer vi bestillingen inntil 6 uker før ankomstdato. For å garantere bestillingen krever 100% Soul Surf Camp hele betalingen 6 uker før ankomstdatoen.

Bestillinger bekreftes og beholdes kun dersom vilkårene og betingelsene er oppfylt av "kjøperen". Vi har ellers rett til å ta andre bestillinger.
Avbestillinger

I det usannsynlige tilfellet at du må avlyse ferien ber vi deg kontakte oss umiddelbart. Kanselleringsoversikten finner du her ovenfor. Depositumet på 25 % kan ikke refunderes.

Annulering over 6 uker før ankomst – tap av 25 % av ferien (depositum)

Annulering under 6 uker før ankomst - 75% av ferie + depositum

Ved varsel om kansellering beholder vi retten til å straffeforfølge klienten etter gjeldsentreprenør eller lov. Alle kostnader vil bli belastet oppdragsgiver.

Soul Surf Camp beholder under alle omstendigheter retten til å kansellere den bestilte ferien med klienten, men vil gjøre det med et varsel på min. på 8 uker. Depositumet på 25 % vil ikke bli refundert. Unntak i avbestillingstidspunktet gjøres ved "force majeure".

Generell refusjon

Soul Surf Camp refunderer i henhold til avbestillingsreglene nevnt i våre vilkår og betingelser på vår hjemmeside. Soul Surf Camp overtar ingen kostnader for tapte flyreiser/sykdom/familiedød/eller andre tilfeller. Soul Surf Camp forventer at hver gjest har sin egen reiseforsikring for å overta eventuelle andre saker. I det uheldige tilfellet av en kansellering for noen av de ovennevnte kan Soul Surf Camp utarbeide en offisiell faktura for forsikringen.

Dersom gjester ankommer senere eller drar tidligere enn det som opprinnelig bestilte med Soul Surf Camp, vil vi ikke dekke noen refusjon til klienten eller tilby kompensasjon. Ved avbestilling på grunn av "force majeure" vil Soul Surf Camp ikke refundere pengene betalt for ferien, men tilbyr å utarbeide en offisiell faktura for reiseforsikringen.

Forhåndsbestilte varer som yogatimer, surfesafari, leksjoner og aktiviteter som ikke brukes på grunn av personlige årsaker, refunderes ikke eller erstattes på noen måte. Soul Surf Camp er ikke ansvarlig for personlig sinnsskifte eller sykdommer hos noen gjest.

I det usannsynlige tilfellet at yogaklasser, surfesafari, leksjoner og aktiviteter ikke kan finne sted på grunn av Soul Surf Camps ansvar, vil aktiviteten bli erstattet eller refundert.
Surfebrett

Når det påføres skade på surfeutstyret vårt (brett/bånd/finne/våtdrakt) samtykker "leietakeren" i å overta kostnadene til brettet med den opprinnelige kjøpesummen eller overta fikseringskostnadene (hvis de fortsatt kan fikses) på Almugar Surf Butikk.

Kostnader for skadet Board/Leash/Fin overtas kun dersom ”Surf Insurance” er betalt (hos oss) før bruk av vårt utstyr. Surfeforsikringen gjelder ikke for skaden hvis vi merker at materialet vårt ikke blir håndtert varsomt som instruert og skadet av "leieren".
Surfeutstyrsforsikring

Vi tilbyr forsikring for EUR 25 per person for et opphold på 1-7 netter, som dekker eventuelle skader eller tap på utstyret vårt (Surfbrett/Leash/Fin) mens du surfer. For et lengre opphold øker prisen på forsikringen per dag.

Forsikringen omfatter brudd på brett, tap av finner, knekket bånd, riper/sprekker på brett forårsaket av surfing i vannet. Forsikringen dekker ikke skader som er forårsaket av å sitte på/stå/slippe utstyret på land, steinene, sanden etc.
Fare

Å ta del av vårt ferieprogram er på eget ansvar. Vi forventer å bli informert om alle typer allergier – helseproblemer til våre kunder. Vi forventer at deltakere fra våre surfe- eller yogaklasser følger våre surf-/yogalæreres instruksjoner nøye. I alle tilfeller av en ulykke er vi ikke ansvarlige. Du deltar på kurset på eget ansvar. Det er ditt ansvar å avgjøre om du har passende kondisjonsnivå for våre ferietjenester.

Du må ha din egen reiseforsikring og er ansvarlig for å ta vare på den før de kommer. Vi overtar ikke noe ansvar for tapstyveri eller skade på personer eller eiendom under oppholdet.
Sykdom

I tilfelle sykdom eller ulykke under ferien kan Taghazout Villa, Villa Surya by Soul Surf Camp Almugar, Allegra Tours og Pure Travel GmbH ikke holdes ansvarlige. Ved å bestille en ferie samtykker "du" i å være eneansvarlig for din egen helse og velvære. Du erkjenner å ta de nødvendige målene for å tilbringe en sunn ferie i Afrika som for eksempel kroppshygiene og så videre.

Ved sykdom og ubesvarte aktiviteter, tjenester eller bruk av anlegget samtykker du i at vi som ferieleverandør ikke refunderer tapet uansett.
Frigjøring av ansvar

Ved å bestille "fritar jeg Soul Surf Camp Almugar fra alt ansvar, kostnader og skader som kan oppstå fra bruk av boblebadet, fasiliteter, utflukter og sportsaktiviteter. Jeg forstår at utilsiktet skade kan oppstå ved bruk av slike fasiliteter, og jeg gir mitt samtykke til å overholde disse avtalevilkårene.» Ved å bestille min ferie "bekrefter jeg at jeg aksepterer det økonomiske ansvaret for eventuelle kostnader knyttet til akuttbehandling eller skade og gir min bekreftelse på ansvarsfrigjøringen ovenfor."
Fotografi og videoer

Du som "kjøper" av ferietjenesten vår godtar at vi kan bruke alle opptak som video/fotografi/andre lydmedier laget av Soul Surf Camp eller Soul Surf Camp-personalet som er laget i løpet av ferien. Vi kan bruke materialet til vår hjemmeside/aktiviteter i sosiale medier eller generell annonsering.
Vær

Marokko er kjent som et veldig varmt og solrikt sted, men det er fortsatt dårlige dager. I tilfelle dårlige værforhold eller dårlige surfeforhold kan vi ikke godta noe krav mot Soul Surf Camp/Pure Travel GmbH eller vår turoperatør Allegra Tours.
Visum og pass

Ansvaret for å ha gyldig pass og/eller visum når du reiser til Soul Surf Camp ligger hos "kjøperen". Sørg for at passet ditt fortsatt er gyldig i minimum 6 måneder når du reiser inn i landet. Sørg for å sjekke visumrestriksjonene våre i god tid.
Utflukter

Utflukter som tilbys av Soul Surf Camp/Allegra Tours/Pure Travel GmbH som ble bestilt og betalt på forhånd, kan ikke refunderes. Det vil bare bli en refusjon hvis Soul Surf Camp ikke er i stand til å drive dem på grunn av vår egen feil.
Personvernerklæring

Soul Surf Camp og Pure Travel GmbH vil kun bruke dine personopplysninger for å tilby reservasjonstjenesten og for å forbedre sluttbrukeropplevelsen. Vi vil gjøre alt som står i vår makt for å sikre sikkerheten til dine personopplysninger og vil aldri gi dine personopplysninger videre til tredjeparter eller sende deg markedsførings- eller reklamemateriell med mindre du har registrert deg for det. Vår bookingmotorleverandør sørger også for at dataene dine ikke videreformidles til tredjeparter, men brukes til intern forbedring av systemet. Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev og lojalitetsprogram vil Soul Surf Camp sende deg oppdateringer hver annen uke.
Forbruksbetaling på stedet

Kunden kan konsumere ekstrautstyr på stedet. Ekstra er varer kjøpt eller ordnet for kunden på stedet. Disse tilleggene kan betales ved slutten av ferien i kontanter i Dirham eller EUR eller med kort (Visa eller Mastercard). Kortbetalinger via vår PIN-maskin belastes i dirham. Vår valutakurs er konstant 1 EUR = 11 DH. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.4
Fabelaktig
12 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9
 • Sted
  9
 • Personale
  9.6
 • atmosphere
  9.8
 • Renslighet
  9.2
 • Verdi for pengene
  9.8
 • Fasiliteter
  9.2

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

4.9
Rangering
25.3.2024
You get what you pay for. As well they are always pushing you to pay more. Like offering rides than saying have to pay for it
vis mer
Mann, 25-30
9.1
Fabelaktig
29.11.2023
The hostel is nice and clean and aims to surfers with close proximity to the beach. It is actually not so close to Agadir that one can easily take the red taxis. Only the white ones go there. Everything was good except for the bunk beds. They are from chip board and not connected to the walls (screws). Some protecting boards for the upper beds were already missing and the ladders are not fixed to the bed but are just leant against them. Felt all night as if the bed might just break down.
vis mer
Kvinnelig, 31-40
9.7
Fabelaktig
09.10.2023
The staff was super helpful,breakfast Delicious. Soul Camp was a great place to stay not because of a location but because of a hostel staff which makes me feel like at home.
vis mer
Mann, 31-40

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis frokost‎
  • Gratis parkering
  • Gratis wifi‎
  • Gratis internettilgang
 • Generelt

  • BBQ
  • Warme Douches
  • Kjøleskap
  • Kabel TV
  • Vaskemaskin
  • Rooms 4 Refugees
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Flyplasstransport
  • 24-timers Resepsjon
  • Tur/reiseskranke
  • Kredittkort ikke akseptert
  • Skytteltransport
  • Huishouding
  • Ekspressinnsjekk/-utsjekk
  • Sen utsjekk
 • Mat og drikke

  • Cafe
  • Te / Kaffe fasiliteter
 • Underholdning

  • Wi-Fi

Flere hostels i Agadir