Bærekraft nivå 1
Gratis wifi‎

The Hosteller Gurugram

Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

8.3
Utmerket
8 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Fantastisk betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

The Hosteller Gurugram ligger bare noen få kilometer unna WorkMark Gurgaon, AIPL Joy Street og Airia Mall, og er den perfekte pitstop midt i den travle metropolen. Dette lyse og romslige vandrerhjemmet i Gurgaon er bygget med tanke på den nye tidsalderens krav til den moderne reisende, og er perfekt for alle typer reisende. Enten du er en forretningsmann som ønsker å bo i noen dager, en ivrig reisende som utforsker området eller en digital nomad som ønsker å etablere seg et sted for et par uker - dette vandrerhjemmet har alle fasiliteter og ligger nær forretnings- og fritidsknutepunktene i byen.

Dette forhøyede fire-etasjes vandrerhjemmet har luksuriøse private rom og sovesaler med en respektabel utsikt over byen og omgivelsene. Vandrerhjemmet er innredet med en skreddersydd kafé hvor du kan bestille fra et bredt utvalg av à la carte-retter eller nyte de uendelige fordelene ved en buffet. Hver etasje er utstyrt med et mykt landingslobbyområde for et øyeblikks avslapning. Heldig for de travle biene har hvert rom modulbasert oppbevaring, et eget arbeidsområde og en balkong med sitteplass – for å få mest mulig ut av de fulle kalenderdagene. Og hvis det ikke er nok, er det også et konferanserom av betydelig størrelse hvor du kan være vert for møtene dine eller få jobben gjort på en fredelig måte. Bare ca. 30 minutter fra den internasjonale flyplassen, er The Hosteller Gurugram en førsteklasses blanding av komfort, moderne og elegant; klar til å være vert for deg.

Husregler:
The Hosteller er en kjede av vandrerhjem for ryggsekkturister og er godt egnet for unge ryggsekkturister. Som merkevare anbefaler vi ikke familier og tillater ikke alle de under 18 år å bo hos oss, og vi tillater heller ikke opptak av barn eller spedbarn under 18 år, selv om de reiser med foresatte.

Innsjekking - kl. 13.00 til 23.00
Utsjekking - kl. 11.00

Cafe Inde (ikke drevet av The Hosteller) serverer vegetariske så vel som ikke-vegetariske retter. For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.
Kafétidspunkt: 07.30–22.30
Varmtvannstid: 05.00 til 10.00 og 19.00 til 22.00.
Besøkstid: 10.00 til 20.00


Ingen portforbud.

Spesifikke retningslinjer kan gjelde for forskjellige vandrerhjem under merket på bestemte tider av året, og de samme skal kommuniseres ved innsjekking.

Gjesten vil bli belastet med en forskuddsbetaling av totalprisen når som helst før ankomstdatoen for reservasjonsbekreftelsen, i tilfelle gjesten ikke klarer å foreta forhåndsbetalingen, kan reservasjonen kanselleres.

Betalingsmåter akseptert på våre vandrerhjem: kontanter, debetkort, kredittkort og UPI-er.

Romprisene er eksklusive skatter. Skatter ikke inkludert, for et rom under 7500 INR per natt vil det påløpe 12 % skatt; for et rom over 7500 INR per natt vil det påløpe en ekstra avgift på 18 %.

Gjesten kan benytte seg av en ekstra madrass ved innsjekking. Ekstra madrass tilbys med forbehold om tilgjengelighet.

I tilfelle den reisende ankommer tidligere enn innsjekkingstidspunktet, kan gjesten henge på fellesområdet/kafeen frem til innsjekkingstidspunktet. (Men hvis gjestene ankommer så tidlig som kl. 05.30-06.00, anbefales det på det sterkeste å bestille en seng for forrige natt for å sikre en god natts søvn).

Sen utsjekking kan være tilgjengelig på forhånd og med forbehold om tilgjengelighet.

Reisende kan oppbevare bagasjen, etter utsjekking, i vandrerhjemmets garderobe, i tilfelle sen avgang fra respektive byer.

Vi kan ikke garantere overnatting i samme sovesal dersom 3 eller 4 personer reiser sammen. Tildeling av et rom i en spesifikk privat romkategori kan variere avhengig av tilgjengelighet. Dette vil være avhengig av tilgjengelighet frem til tidspunktet for innsjekking.

Vi tilbyr kun skap i sovesalene. Hver seng har et vedlagt skap slik at gjestene kan oppbevare verdisakene sine. Det anbefales at du bærer en lås for skapet om nødvendig. Imidlertid vil hengelås i resepsjonen være avhengig av tilgjengelighet og mot en ekstra kostnad. Det anbefales at du bærer en lås.

Skulle noen handling fra en gjest anses som upassende av vandrerhjemmet, eller hvis vandrerhjemmet blir gjort oppmerksom på upassende oppførsel, forbeholder vandrerhjemmet seg retten til å iverksette tiltak mot gjesten. Vær trygg på at administrasjonen vil foreta ordentlige undersøkelser for å sikre at saken blir behandlet på en fullstendig rettferdighet.

Alle avbestillinger, hvis de blir informert 7 dager før innsjekkingsdatoen, vil være berettiget til 100 % refusjon. I tilfelle avbestillinger skjer innen 7 dager etter innsjekkingsdatoen, vil det ikke være noen refusjon og vil påløpe 100 % avbestillingsgebyr. Dersom gjesten ikke møter opp vil de bli belastet for totalprisen for reservasjonen.

Ikke-refunderbare bestillinger er ikke kvalifisert for refusjon i tilfelle avbestilling når som helst.

Hvis gjesten ønsker å forlenge oppholdet på et vandrerhjem, vil reservasjonen være avhengig av tilgjengelighet.

Rommet vil bli gitt til de løpende prisene på nettstedet og ikke i henhold til prisene som den forrige bestillingen ble gjort til.

Vandrerhjemmets ledelse skal ikke holdes ansvarlig for tap av bagasje eller personlige eiendeler. Gjester skal sørge for ikke å forlate eiendelene sine uten tilsyn til enhver tid.

Tidspunkt og tilgjengelighet for kafeer varierer fra sted til sted, gjestene kan henvise til vår offisielle nettside for det samme.

Kafédriften er sesongbasert, det samme kan bekreftes med resepsjonen på vandrerhjemmet ved innsjekking.

Hostellers Unbox-kafeen serverer eggetariske så vel som vegetariske alternativer.

Måltider er ikke inkludert i romtariffen, og det kan bestilles à la carte på våre kafeer.

For å opprettholde ryggsekkkulturen og fellesskapsånden fremmer vi selvbetjening på alle våre kafeer.

Misbruk av narkotika/rus/alkohol er STRENGT forbudt på alle våre vandrerhjem. I tilfelle noen blir funnet i besittelse eller inntak av narkotika/alkohol under oppholdet, skal det iverksettes strenge tiltak mot ham/henne, og personen vil bli bedt om å forlate vandrerhjemmet umiddelbart og vil bli svartelistet fra å bo på vandrerhjemmene våre for alltid.

Alle våre vandrerhjem har dedikerte røykeområder. Røyking inne i sovesalene er strengt forbudt.

Gjesten skal anses som uegnet til å fortsette videre på noen av våre vandrerhjem i tilfelle av narkotikamisbruk, manglende overholdelse av gjeste- og bestillingsreglene, dårlig oppførsel (fysisk/mental/verbal eller av noe slag), tyveri, personlig hygiene, hærverk, overtredelse, manglende betaling/forsinkelse i betaling av kontingent, andre ulemper for gjester eller slike uberettigede handlinger. I alle slike tilfeller skal gjesten bli bedt om å forlate lokalene umiddelbart uten refusjon.

Strømbackup er tilgjengelig på eiendommen.

For å holde overnattingskostnadene våre så rimelige som mulig for alle gjester, har vi tatt i bruk et betal-som-du-go-system for visse fasiliteter, som låser, badesett og håndklær. Ved å tilby disse varene mot avgift, kan vi opprettholde lavere basispriser for rommene våre, noe som gjør vandrerhjemmet vårt tilgjengelig for budsjettbevisste reisende. Vi forstår at ulike reisende har ulike preferanser og krav, så vi tar sikte på å tilby fleksibilitet i tilbudene våre. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

8.3
Utmerket
8 anmeldelser
 • Sikkerhet
  8.8
 • Sted
  9.2
 • Personale
  7.6
 • atmosphere
  8.8
 • Renslighet
  8.8
 • Verdi for pengene
  8.4
 • Fasiliteter
  6.8

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Bærekraft nivå 1

Dette vandrerhjemmet har begynt å innføre metoder som har en positiv sosial og miljømessig innvirkning, og har tatt i bruk de grunnleggende prinsippene i Staircase to Sustainability.
Lær mer

Sted

Siste Anmeldelser

6.9
Bra
13.6.2024
The AC was blocked by a bed as it was straight into it's face. A single wall fan was mounted and thus it was suffocating.
vis mer
Mann, 18-24
9.7
Fabelaktig
02.4.2024
staff could be more helpful when requesting for help otherwise great experience
vis mer
Kvinnelig, 18-24
7.1
Meget bra
16.2.2024
Overall a good experience but the beds need better privacy curtains. And towels were charged extra. Security could have been better in terms of the dorm room gate. It was open 24/7 and there was no keycard system
vis mer
Mann, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis parkering
  • Gratis wifi‎
 • Generelt

  • Frokost er ikke inkludert
  • Air condition
  • Leselys
  • Parkering
  • Takvifte
 • Tjenester

  • 24-timers Resepsjon
  • Huishouding
 • Underholdning

  • Wi-Fi