Gratis wifi‎

Budget Hostel Guatemala

Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.1
Fabelaktig
1 anmeldelse
Fin beliggenhet
Enestående betjening
Utmerket renhold

Beskrivelse av overnattingssted

Budget Hostel Guatemala tilbyr en unik og minimalistisk atmosfære, og serverer spesifikt unge reisende som søker et rolig miljø mens de kommer i kontakt med andre gjester fra hele verden. Vandrerhjemmet vårt har et salongområde ved siden av et velutstyrt kjøkken, som oppmuntrer til felles bespisning og arbeidsplasser. Gratis renset vann er lett tilgjengelig. Overnattingsalternativene inkluderer et delt rom med tre enkeltsenger for sosiale interaksjoner og et privat rom for én til tre personer, noe som gjenspeiler et snev av minimalistisk design.

Vandrerhjemmet vårt ligger i sone 1, ikke bare en 20-minutters spasertur eller 5-minutters kjøretur fra det historiske sentrum, men også praktisk plassert i nærheten av en økologisk park og en park med en liten høyde for utendørs turer. I tillegg kan du utforske et nærliggende supermarked og to markeder. Denne strategiske beliggenheten appellerer til reisende som leter etter en blanding av historisk utforskning og utendørsaktiviteter. Målgruppen vår inkluderer de som setter pris på en rolig atmosfære for foryngelse.

Vandrerhjemmet vårt har en minimalistisk design som skaper en rolig og innbydende atmosfære for gjestene. Ideell for unge reisende, våre overnattingsmuligheter inkluderer et delt rom med tre individuelle senger og et privat rom for én til tre personer, med en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommene er designet med enkelhet og komfort i tankene, utstyrt med standardfasiliteter som varmt og kaldt vann på det komplette badet, samtidig som de opprettholder fokus på en ren og moderne estetikk. Vandrerhjemmet oppmuntrer til interaksjon blant gjestene med et uteområde for bespisning eller røyking, og tilbyr praktiske fasiliteter som vaskemaskin og tørketrommel for ekstra bekvemmelighet.

Budget Hostel Guatemala - Vilkår og betingelser:

Avbestillingsregler: 1 dag før ankomst. Ved sen avbestilling eller manglende oppmøte, vil du bli belastet den første natten av oppholdet.

Innsjekking fra kl. 14.00 til 23.00.
Sjekk ut før kl. 11.00.

Betaling kun kontant ved ankomst.

Skatter inkludert.
Frokost er ikke inkludert.

Generell:
24 timers resepsjon.

Kjæledyr og fester er ikke tillatt. Overdreven bruk av alkohol, narkotika og besittelse av våpen er strengt forbudt. I tillegg er høy musikk eller støy ikke tillatt etter kl. 23.00. Reservasjoner og opphold for personer under 18 år er ikke tillatt med mindre de er i følge med et voksent familiemedlem.

Hver reservasjon tillater adgang for maksimalt én gjest frem til kl. 22.00. Det er strengt forbudt å delta i respektløs oppførsel, bruke aggressivt språk eller delta i negativ interaksjon mellom gjester og ansatte. (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.1
Fabelaktig
1 anmeldelse
 • Sikkerhet
  10
 • Sted
  6
 • Personale
  10
 • atmosphere
  10
 • Renslighet
  8
 • Verdi for pengene
  10
 • Fasiliteter
  10

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

9.1
Fabelaktig
12.3.2024
Great value for a short stay in Guatemala City and the room and facilities were comfortable. What made it better was how helpful Cindy (the manager) was, she would go the extra mile to help you if you had any questions. Would definitely recommend staying here.
vis mer
Mann, 25-30

Fasiliteter

 • Gratis

  • Gratis wifi‎

Flere hostels i Guatemala by