Gratis avbestilling Bestill mer enn 8 dager i forveien for gratis avbestilling.

9.0
Fabelaktig
1006 anmeldelser
Perfekt beliggenhet
Enestående betjening
Fantastisk renhold

Beskrivelse av overnattingssted

*** Mer enn bare et sted å sove...hjem borte fra hjemmet ***

** NYTT BASSENG **
Ikke kast bort tid og penger. Vi tilbyr mye mer enn bare et sted å sove, kom som gjest og dra som en venn og vårt nye familiemedlem...vårt oppdrag er å få deg til å føle deg velkommen og fordypet i vår pura vida avkjølte atmosfære. Skap varige vennskap, ha det gøy, utforsk og skap uforglemmelige minner...


*** Hmmm million dollar spørsmålet: Hvorfor bør du bli hos oss? Så enkelt er det: ***


*** Fellesområder ***
Vi har flere avslappende områder på vandrerhjemmet: Til å begynne med er den avslappende ranchoen vår med håndlagde gyngestoler superpopulær for nattlige kort og brettspill, komfortable pufputer for å lese boken din eller se en film, biljardbord som bringer folk fra alle over hele verden for å spille biljard, fotballbord, bordtennisbord som ved mange anledninger blir "øl"-pongbord.

Sa vi at vi har tonnevis med hengekøyer å slappe av i og nyte ettermiddagsluren? I tillegg vårt kule svømmebasseng. Kjøkkenet vårt er femstjerners luksus i verdensklasse! Fullt utstyrt med komfyrer, kjøleskap, mikrobølgeovn, blender, vannkoker, tonnevis av gryter og panner å lage mat i ... nevnte vi at det alltid er ryddig og rent?


*** Aktiviteter: Utforsk og oppdag ***
La oss vise deg alle underverkene til Playa Tamarindo. Det er vakre områder du kan utforske bare ved å gå fra vandrerhjemmet vårt som Playa Langosta og Playa Grande. En rekke aktiviteter kan arrangeres direkte på vandrerhjemmet, inkludert surfetimer, kajakkpadling og alt inkludert seilturer.

Gjennom årene har vi etablert en verdifull forretningsforbindelse med andre bedriftseiere, og dette er grunnen til at våre gjester nyter godt av spesielle rabatter og fordeler. Som for eksempel rabatterte surfetimer og leie av surfebrett (Vi har en surfeinstruktør på stedet).

*** Ansatte ***
Mange bestiller en natt og sier en uke eller mer... hvorfor? Vel, ikke bare fordi vandrerhjemmet er superkjølt og komfortabelt, men også fordi vårt tospråklige personale vil strekke seg ekstra for at du skal føle deg velkommen og komfortabel, til det punktet at du ikke vil forlate!

Mange kunder kommer tilbake og sender venner eller familie for å bo hos oss på grunn av våre ansatte. På samme måte som vi fremmer den avkjølte og komfortable atmosfæren, er vi også veldig avkjølte, imøtekommende, positive og faktisk glade. Vi elsker rett og slett jobben vår, det vi gjør og vandrerhjemmet. Det viser seg i vår holdning, åpenhet, vilje til å hjelpe og gå den ekstra milen slik at du kan føle deg hjemme. For ikke å nevne at vi er veldig kunnskapsrike om Tamarindo og dets hemmeligheter å utforske, men om Costa Rica generelt.


*** Verdi ***
Vi forstår at du reiser på et budsjett, og vi priser rommene våre deretter. Vi tilbyr kvalitet, komfort, renslighet og den beste beliggenheten. Vi kan forsikre deg om at i Tamarindo vil du ikke finne et bedre verdsatt sted for pengene dine med så mange fasiliteter, kvalitet, renslighet og ypperlig beliggenhet. I Pura Vida MINI hostel Tamarindo har vi flere alternativer å velge mellom: Sovesaler med vifte, sovesaler med AC, sovesaler for kvinner, private rom med delt bad eller privat bad og familiesuite.


*** Rom og sovesaler ***
Vi har mange alternativer å velge mellom i henhold til budsjettet ditt. Private rom som kan sove opptil 5 personer, med ortopediske madrasser, rene puter, friske laken. Sovesalene har enten AC eller vifte, ortopediske madrasser, skap for dine personlige eiendeler, delte bad, friske og rene laken og puter.


*** Miljøvennlig ***
Vi er veldig oppmerksomme på naturen og miljøet vårt. Av denne grunn har vi resirkuleringsbøtter i hele anlegget, vi bruker miljøvennlige rengjøringsprodukter, vi gjenbruker skrapmaterialer for å bygge, vi oppfordrer til å spare vann og naturressurser...bare for å nevne noen... Dette er noen av grunnene Tripadvisor ga oss en "Grønn ledergruppe!" som det eneste vandrerhjemmet i Tamarindo - Costa Rica.


*** Plassering ***
Vi har en av de beste beliggenhetene i byen av alle vandrerhjem i Tamarindo. Vi er i en rolig sidegate kun 20 sekunder eller 200 meter fra stranden, 300 meter fra nærmeste supermarked og sentrum av byen med alle barer, butikker og restauranter. Så i utgangspunktet kan du bare rulle ut av sengen og surfe eller gjøre yoga på stranden!


*** Renslighet ***
Når våre gjester er glade og komfortable er vi glade, av den grunn er det vår prioritet å holde hostellet vårt super rent, ryddig og organisert til enhver tid. Vi tilbyr renhold hver dag, vi holder eiendommen ren og pen og vi utfører jevnlig dyprengjøring av alle rom og fellesarealer.


*** Eller hør hva denne gjesten hadde å si: ***
“Dette vandrerhjemmet er virkelig DET BESTE for å møte mennesker. Den enorme salongområdet og tillate for enkel samtale med andre gjester. Det er et stort sosialt område som inkluderer et biljardbord, foosball eller bordtennis.

Det er et superkjølt vandrerhjem med vennlig personale, trygg, god stemning, i gangavstand til forskjellige surfesteder og hovedgaten. Ansatte var super personable, de var alltid villige til å hjelpe deg med å komme deg rundt og finne ting å gjøre.

Det var rent, kjølig, komfortabelt. Badene ble ryddet hver dag, og kjøkkenet ble stadig ryddet opp. Det var perfekt å slappe av i hengekøyene etter en dag med surfing og eventyr rundt i området. Et av de beste herbergene jeg har vært på.»


*** Så hvorfor bør du velge oss? Så enkelt er det: ***
Super hostel med en rekke fasiliteter, best valuta for pengene i hele Tamarindo, flott beliggenhet, super renslighet, fantastisk personale, best og fullt utstyrt kjøkken, gratis kaffe om morgenen, svømmebasseng, rabatt på leie av surfebrett og surfekurs, møt fantastiske mennesker fra hele verden, kjølig wibe, 2 sterke Wi-Fi-er på hele eiendommen, safer og skap, flere sikkerhetskameraer, gratis bilder fra Fred the iguana... Alt i en vakker tropisk hage med hyppige besøk fra aper, iguaner og andre innfødte dyr.

*** Veibeskrivelse ***
GPS: 10.2959922, -85.8418156
Du kan også laste ned Maps.me for å ha offline kart (Auto-translated from original language)

Anmeldelser og rangeringer

9.0
Fabelaktig
1006 anmeldelser
 • Sikkerhet
  9.2
 • Sted
  9.4
 • Personale
  9.6
 • atmosphere
  8.8
 • Renslighet
  8.3
 • Verdi for pengene
  8.8
 • Fasiliteter
  8.9

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Siste Anmeldelser

6.3
Bra
07.2.2019
Over all okay. But I didn't find the guy working at the hostel nice all the time. He just said a lot of things that I think a person his age should be conscious enought of not saying out load. I found him a little unmature. I felt he was trying to hard being the guests friend.... Also: I payed a deposit, and lost my key. So totally fine I didn't get them back. But was wondering about the money I payed for towel. I was supposed to get them back right? If so; I at least didn't.
vis mer
Kvinnelig, 25-30
9.4
Fabelaktig
31.5.2024
Great hostel for staying in Tamarindo! Super friendly staff, clean, and social hostel.
vis mer
Par, 18-24
10
Fabelaktig
27.5.2024
My second time staying at this place. It was great both times. Great location and opportunitys for big groups and group activities. They even let me upgrade to a private room with no problems after getting sick. Cant recommend this place enough!
vis mer
Mann, 18-24

Fasiliteter

 • Gratis

  • Sengetøy inkludert
  • Håndklær inkludert
  • Gratis wifi‎
  • Gratis internettilgang
 • Generelt

  • Skap
  • Fellesrom
  • Bookutveksling
  • Kjøkken
  • Utendørs terrasse
  • Safe
  • Mikrobølgeovn
 • Tjenester

  • Internettilgang
  • Vaskeritjenester
  • Håndklær til leie
  • Oppbevaring av bagasje
  • Tur/reiseskranke
  • Skytteltransport
  • Huishouding
 • Underholdning

  • Brettspill
  • Biljardbord
  • Bordfotball

Flere hostels i Tamarindo