Gratis avbestilling Bestill mer enn 2 dager i forveien for gratis avbestilling.

ingen rangering
9 anmeldelser
Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Beskrivelse av overnattingssted

Pavia Affittacamere er et prosjekt som startet i 2013 med mål om å skape løsninger for kort og mellomlang sikt innkvartering i moderne og utstyrt med alle bekvemmeligheter. Temaet som har inspirert Pavia Affittacamere er europeiske hovedsteder. Vi tilbyr dusj, vaskerom, badesett, internett WIFI, håndklær, daglig rengjøring av rommet og minibar. Og dessuten er tilgjengelig for våre gjester et kombinert område forfriskninger eller spisestue hvor du kan bruke en kaffe, te kjøleskap inne i vannet. Alt dette tilbys av ledelsen.

Pavia Affittacamere ligger 100 meter fra Policlinico San Matteo; 500 meter fra jernbanestasjonen, 800 meter fra starten av det historiske sentrum av Pavia. Du kan besøke Piazza Ducale, Basilica di San Pietro i Ciel d'Oro, Certosa di Pavia og mange andre tenker.

Rommene har klimaanlegg, 32-tommers LED-TV, internett, Wi-Fi, minibar og badehåndklær. Rommet er romslig og komfortabelt, innredet med omhu, og tilbyr to skap, 2 paneler for å oppbevare klærne. Badet er romslig, utstyrt med dusj i mosaikkbelegg farget harpiks.

Pavia Affittacameres retningslinjer og betingelser:

Innsjekking fra kl. 10.00 til 20.00.
Resepsjonen er stengt fra kl. 12.00 kl. 14.00
Sjekk ut før kl. 10.00.

Betaling ved ankomst med kontanter, kredittkort, debetkort. (Dette overnattingsstedet kan forhåndsgodkjenne kortet ditt før ankomst).
Skatter inkludert.

Avbestillingsregler: 24 timer før ankomst.

Frokost er ikke inkludert.

Generell:

Ingen portforbud.
Ikke røyk.
Ingen dyr
Resepsjonen er åpen fra kl. 15.00 til 20.00 (Auto-translated from original language)

Tilgjengelighet

Innsjekk
Utsjekk
Gjester

Sted

Fasiliteter

  • Generelt

    • Frokost er ikke inkludert